USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку на Миколая онкохворі дітки отримали подарунки

20 Грудня 2022 10:28
У Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні 17 онкохворих дітей, які нині перебувають на лікуванні, отримали подарунки до Дня святого Миколая.

Як розповіла Суспільному волонтерка Роксолана Несторук, придбати омріяні подарунки онкохворим дітям допомогли благодійники, також долучитися міг кожен, хто хотів.

«Миколаїв тут багато: кожна людина, яка хотіла долучитись до цієї доброї справи, подарувала подарунок, придбала за власний кошт або додала своїх друзів, чи фінансово долучилась до того, щоб їх придбати, оскільки були й дорогі подарунки, для підлітків здебільшого техніка», – каже волонтерка.
Читати ще: У Луцьку на День святого Миколая для кількох сотень дітей пільгових категорій організували свято

12-річна Римма Цапук разом із тіткою розглядала свій подарунок – мобільний телефон. Школярка каже: її ґаджет напередодні зламався.
«Поступила я сюди 30 листопада, написала листа минулого тижня. Не пам’ятаю якого числа. Мені дуже хотілось отримати телефон якийсь, бо мій якраз поламався. Дуже рада і дуже дякую Миколаю, що він приніс мені такий подарунок», – сказала дівчина.

Читати ще: «Дякуємо головним меценатам нашого свята – ЗСУ»: у Луцьку презентували ялинки незламності. Фоторепортаж

Допомогу онкохворим дітям також збирали у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, де благодійники організували ярмарок виробів ручної роботи, сувенірів та інших хендмейд-речей.
Волонтерка Наталія Гайда розповіла: актуальними на ярмарку були свічки, які мають по 40 годин горіння, віночки, новорічні декорації, печиво тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus