USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку на Львівській встановили новий світлофор

18 Червня 2024 13:01
У Луцьку на вулиці Львівській, поблизу Волинського обласного фтизіопульмонологічного медичного центру, встановлено новий світлофорний об’єкт з острівком безпеки на проїжджій частині.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

За словами директора КП «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло» Валерія Мазіна, його встановили на прохання місцевих жителів, адже на цій ділянці дороги неодноразово виникали аварійні ситуації.
Читати ще: У Луцьку на Львівській встановлять світлофор на переході, де автівка збила 10-річну дівчинку

Це кнопковий світлодіодний світлофор, який дозволятиме пішоходам переходити дорогу за необхідності. Зараз він працює в тестовому режимі. Циклограма налаштована таким чином, що для проїзду автомобілів відведено 65 секунд, а для пішоходів - 20 секунд.
Читати ще: Нові паркомісця, велодоріжки та тротуари: у Луцьку працюють над покращенням організації дорожнього руху

До кінця тижня комунальники встановлять на дорозі нові дорожні знаки і запустять світлофор в роботу в повноцінному форматі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ветфельдшер Показати IP 18 Червня 2024 13:30
"У Луцьку на вулиці Львівській, поблизу Волинського обласного фтизіопульмонологічного медичного центру...". Поясніть людям, що це таке: по ньому їздять чи його їдять. Бо заклад відомий як протитуберкульозний диспансер. Або "Тубдиспансер", як свідчить вивіска на зупинці. Тобто, сама будівля "туберкульозна" - судячи з надпису.
2024 Показати IP 18 Червня 2024 14:17
Дякую, що потурбувалися, на тих сотнях метрів за роки сталося багато ДТП.
лучани Показати IP 18 Червня 2024 14:27
чи будуть кнопку протирати антисептиком ?
ні до лучани Показати IP 18 Червня 2024 15:49
її будуть приходити і облизувати пацієнти тубдиспансеру
Кардаш Показати IP 18 Червня 2024 14:54
Це нездорова тенденція - тулити скрізь де збили людину світлофори. Людей меншає, а мусри паразити лише більше безглуздих блимавок тулять, щоб штрафувати. Причина лише в цьому. Адже уявімо ситуацію: один пішохід за годину, а стояти 20сек будьте ласкаві...хіба не дебілізм?? Очевидно, що чимало водіїв акуратно проїздитимуть на червоне. Світлофорами проблему збиття дітей не вирішиш, це вирішується багатогодинною навчальною роботою з дітми, і практичними заняттями із переходу вулиць в тому числі з велосипедами. То там мусри нібіса не роблять, учні їх бачать раз три роки на сухій лекції шаблонних нотацій, без заглиблення в сутність, без зародження справжніх знань і розумінь в учнях... Але ж вчити учнів то така морока, а грабувати водіїв то так приємно. От і все.
Йцу Показати IP 18 Червня 2024 16:46
От чому не встановити такий освітлюючий знак по обидві сторони як на Волі ? А то хто їздить по Володимирській дуже незадоволені таким острівцем, дуже звужена дорога в таких місцях і в темну пору можна і влетіти в такий острівець якщо немісцевий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus