USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку на Львівській п’яний водій ВАЗ в’їхав у бус: як його покарали

13 Жовтня 2023 22:45
В обласному центрі Волині судили винуватця ДТП на вулиці Львівській. Будучи п’яним, водій легковика в’їхав у бус. Луцький міськрайонний суд ухвалив постанову, відповідно до якої правопорушника оштрафували та позбавили прав.

Із матеріалів справи відомо, що ДТП трапилася в післяобідню пору 10 вересня на вулиці Львівській. Водій ВАЗ 2108 Євген Н. під час перестроювання не надав дорогу Ford Transit, який рухався в попутному напрямку на смузі руху, куди мав перестроюватися ВАЗ. В результаті цього відбулося зіткнення. Автомобілі отримали механічні пошкодження.

Читати ще: У Луцьку п’яна водійка Opel Vivaro в’їхала у Mercedes Sprinter: у винуватиці ДТП відібрали права

Водій ВАЗ мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду він відмовився як на місці зупинки, так і в медичному закладі. Попри це у суді Євген Н. визнав себе винним у вчиненні правопорушень, передбачених ст.124, ч.1 ст.130 КУпАП.

Суд оштрафував Євгена Н. на 17 тисяч гривень та позбавив водійського посвідчення на рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus