USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку на Ковельській прокладають зливову каналізацію. Дорога перекрита

3 Жовтня 2020 12:03
У Луцьку на вул. Ковельській розпочали прокладання зливової каналізації.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

«Розпочали прокладання зливової каналізації по вул. Ковельській в районі площі Воз‘єднання. Каналізація необхідна для відведення великої кількості води з прибудинкових територій по вул. Ковельській, 4,6, які зараз капітально ремонтуються.

Роботи триватимуть всю ніч і за оптимістичним прогнозом завершаться в першій половині дня. Поки не завершать роботи, дорога в цьому місці буде перекрита. Просимо вибачення за незручності», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павлик Морозов Показати IP 3 Жовтня 2020 13:17
А для чого сьогодні, 03.10.2020 року перекрили холодну воду мешканцям вул.вул.Ковельська, Б.Хмельницького, Романюка. Це що хіба пов'язане з прокладанням зливової каналізації?
Ковельська 4, 6 Показати IP 3 Жовтня 2020 13:45
Скільки років ми чекали на це!!! Саме завдяки Ігорю Поліщуку у нас буде чудова прибудинкова територія!!! Будь-ласка зверніть ще увагу на керівництво нашого ОСББ - це справжні шахраї!!! ДЯКУЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мешканка Ковельська Показати IP 3 Жовтня 2020 16:42
Якби не мешкані нашого двору, які роками( з 2017року) оббивали пороги міськради , то і не дочекалися б. І з керівництвом ОСББ у нас все ОК. Вони зробити більше робіт в будинку за кілька місяців, ніж ЖЕК за 38 років.А дописи пишуть завжди невдоволені громадяни.І Поліщук не із своєї кишені платить,так що дякувати треба працівникам міськради , депутатам і громадянам ,котрі сплачують податки.А політичній рекламі - НІ !!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus