USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Луцьку на Ківерцівській демонтували паркан, що обмежував видимість водіям

1 Вересня 2021 10:27
У Луцьку демонтували паркан, що був встановлений на виїзді зі шляхопроводу з вулиці Гордіюк на Ківерцівську, та обмежував видимість під час руху транспорту.

Про це Суспільному Волині повідомив начальник дільниці «Луцьктехнобуду» Володимир Шевчук.

Робітники підрядної фірми 31 серпня встановлювали огорожу, яка відгороджуватиме тротуар і велодоріжку від залізничної колії та дороги, на вулиці Ківерцівській на протилежній стороні.

Згідно з проєктом коригування, каже Володимир Шевчук, встановлюють додатково 165 метрів огорожі.

Ініціювали знесення огорожі місцеві водії, які скаржилися на поганий огляд дороги через нове огородження. Зі слів лучанина Богдана Чипинюка, конструкція на ділянці з інтенсивним рухом машин створила перешкоду кермувальникам.

Після обстеження ділянки поліція направила до міської ради листа про необхідність удосконалення там дорожнього руху через погану видимість, – розповідав раніше речник патрульної поліції Богдан Павлович.
Після цього проєктанти змінили організацію дорожнього руху на цій ділянці.

Зі слів керівника департаменту житлово-комунального господарства Луцька Миколи Осіюка, нова огорожа на виїзді з провулка Комунального на Ківерцівську зараз пошкоджена: паркан зігнутий, одна із секцій лежить на тротуарі.

Зі слів речника патрульної поліції області Богдана Павловича, впродовж останньої доби дорожньо-транспортних пригод на вулиці Ківерцівській інспектори управління не фіксували.

Нагадаємо, 25 березня на цьому перехресті сталася ДТП за участю маршрутки №107 та вантажівки. Тоді постраждали вісім людей, сімох з них госпіталізували у міську клінічну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
аматори Показати IP 1 Вересня 2021 10:35
питання до конструкторів і проєктантів: Навіщо було встановлювати, якщо треба потім демонтувати і платити за ту ж роботу. Некомпетентні керівники? нераціонльно використані кошти і ресурси?
Рауль до аматори Показати IP 1 Вересня 2021 11:17
нужно вначале думать, чем потом сносить
аматори до Рауль Показати IP 2 Вересня 2021 09:52
осіюка давно прора гнати мітлою
Алкаш Показати IP 1 Вересня 2021 15:15
Ну от понаставили парканів і тепер коли п'яним повзеш додому прийдеться не лише рельси перелазити а ще й їхні паркани...
Андрій Показати IP 1 Вересня 2021 21:33
Там потрібен світлофор!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus