USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

У Луцьку на кільці зіткнулися вантажівка та мікроавтобус

15 Грудня 2021 14:25
У Луцьку на вулиці Рівненській сталася ДТП за участю легковика та вантажівки.

Інцидент стався близько 11 години у середу, 15 грудня.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у патрульній поліції Волині, прибувши на місце події, патрульні виявили ДТП за участі автомобілів ДАФ та Опель Віваро.

Опитавши водіїв, оглянувши місце події та характер завданих пошкоджень, було встановлено, що водій Опель Віваро не вибрав безпечної швидкості, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем ДАФ.

Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Поліцейські склали адміністративний матеріал за ст.124 КУпАП.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 15 Грудня 2021 20:49
Поліцейські не бачили моменту дтп, а оцінювали по тому що вже було на момент їхнього приїзду. Тому їхній протокол не є правильним.
Мешканець до Ірина Показати IP 15 Грудня 2021 21:53
Ви мабуть і трагедію в неділю біля тамтаму заперечуєте, бо її не бачили. По розташуванню авто після дтп можна вже багато чого виявити, плюс кожний, хто турбується за свою безпеку їздить з автореєстратором, яке усе фіксує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus