USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Луцьку на Карпенка-Карого зловили водія під наркотиками і без прав: як його покарали

Сьогодні 06:47
У Луцьку судили водія, якого зловили за їздою під наркотиками. Він вже не вперше притягується до відповідальності.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався 22 травня 2024 року на вулиці Карпенка-Карого. Андрій О. керував автомобілем Audi A6 з явними ознаками наркотичного сп’яніння, як-от неприродна блідість, сповільненість ходи та мови. Від проходження огляду керманич відмовився.

Читати ще: Водія, який їздив під наркотиками біля Луцька, оштрафували та позбавили прав

Як з’ясувалося згодом, чоловік був позбавленим права керування транспортними засобами та неодноразово притягувався до адмінвідповідальності. Ще в травні Луцький міськрайонний суд оштрафував його на 51 тисячу гривень та позбавив водійського посвідчення на 10 років.

На судове засідання порушник не з’явився. Про причину неявки не повідомив, хоча про дату та місце його завчасно поінформували.

Читати ще: У Луцьку на Яровиці п’яний водій в’їхав у маршрутку: як його покарали

Вина водія у вчиненні адмінправопорушень, передбачених ч. 5 ст. 126, ч. 2 ст. 130 КУпАП, повністю підтверджуються протоколом, довідками патрульної поліції, постановами суду та відеозаписами поліцейських.

Андрія О. визнали винним та призначили штраф у розмірі 51 тис. гривень із забороною на керування транспортними засобами на 10 років.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus