USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.00 10.25

У Луцьку на гарячому затримали закладчика-рецидивіста

2 Липня 2024 18:33
Чоловіка спіймали на гарячому під час отримання чергової партії заборонених речовин.

Про це повідомили в ГУНП у Волинській області.

Задокументували протиправну діяльність 25-річного лучанина співробітники УБН ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими слідчого управління, співробітниками відділу кримінального аналізу та іншими оперативними службами за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Зловмисника затримали в одному з районів Луцька. При собі він мав зіппакет із кристалічною речовиною білого кольору, зовні схожою на особливо небезпечну психотропну речовину PVP, мобільний телефон, банківські карти. Усе це вилучили, психотропи скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Збувача затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах.
Читати ще: Лучанин влаштував нарколабораторію у квартирі та гаражі. Тепер постав перед судом

До слова, у липні 2023 року правоохоронці вже затримували цього ж чоловіка на збуті наркотиків. Тоді він спільно з товаришем реалізовували заборонені речовини «з рук в руки» на території Волинської області. У січні цього року суд виніс вирок зловмиснику й засудив його до умовного покарання. Однак на шлях виправлення той не став, тепер йому загрожує реальний термін.

Розглядають питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу наркозбувачу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Липня 2024 16:54
А чого ї**льника замалювали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus