USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку на благодійному концерті для дітей виступили Chico & Qatoshi, Поліна Дашкова та Дубки. Фоторепортаж

11 Лютого 2024 18:48
Для дітей вразливих категорій Луцької міської громади провели благодійний концерт «Разом заради дитинства». Chico & Qatoshi, гурт Дубки та співачка Поліна Дашкова розважали дітлахів своїми запальними хітами в Adrenalin City. А організували захід Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та БФ «Робимо добро дітям».

На благодійний концерт запросили дітей внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців, дітей з інвалідністю та дітей позбавлених батьківського піклування, які проживають у Луцькій громаді.
Як зауважила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, сьогоднішній благодійний концерт відбувається в дусі єднання.

«Сьогодні на цьому заході об’єдналися два благодійні фонди, зірки та діти різноманітних категорій. Ці діти надзвичайно різні, але в них усіх має бути гарне дитинство. Тому ми вирішили подарувати їм гарний настрій, адже зірки погодилися виступити для них. Сьогодні діти мають запам’ятати ось цей дух єднання, запам’ятати, що ми усі рівні, та повинні культивувати українську культуру», – наголосила Катерина Шкльода.
Голова благодійного фонду «Робимо добро дітям» Тетяна Дончева розповіла, що її фонд протягом двох років співпрацює з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», завдяки чому і вдалося організувати концерт для дітей.

«Від початку повномасштабного вторгнення ми провели багато заходів саме для дітей. Звідси й назва концерту «Разом заради дитинства». У нинішній складний час дітей та їхнє дитинство потрібно підтримувати. Ми вирішили провести концерт саме в Adrenalin City. Тут діти зможуть не лише послухати улюблених виконавців, а й відвідати музей сучасного мистецтва. Загалом цей захід спрямований на підняття патріотизму і культурного духу», – сказала Тетяна Дончева.
Після вітальних слів Катерини Шкльоди та Тетяни Дончевої ведуча концерту Аліна Жук запросила на сцену перших виконавців – Chico & Qatoshi.
Відомі музиканти одразу ж розпочали свій виступ з важкої музичної артилерії, заспівавши одну з найвідоміших пісень за час повномасштабного вторгнення «Допоможе ЗСУ». Також хлопці зарядили дітей хітами-мільйонниками «Ластівки» та «Покохай мене», які дуже популярні у TikTok, відповідно й знайомі дітлахам.
Гурт Дубки вперше завітав до Луцька, тож артисти здивувалися такій підтримці дітлахів, коли вони заспівали «Не любиш» та «Метелицю». Вони також виконали трек «Квіти», якого ще немає на музичних платформах, та попросили дітей не зливати його в інтернет. Однак ті навряд виконають прохання співаків, зважаючи на масу емоцій, отриманих під час виступу.
Яскрава співачка Поліна Дашкова своєю чергою подарувала дітям не менший заряд емоцій, ніж попередні артисти. Дітлахи танцювали під треки «Милому», «Плакала калина», «Хустинка». А співачка закликала їх чекати наших Героїв з фронту.
Артисти не лише заспівали дітям свої треки, а й з радістю поспілкувалися з ними після концерту.
Дітлахи отримали автограф та зробили фото зі своїми улюбленими співаками.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радувець Ларіса Показати IP 12 Лютого 2024 09:49
Кожен день хоронимо захисників, а тут бугаї на сцені гоцають, веселуха.... Совісті і ТЦК немає на них...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus