USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку на балконі багатоповерхівки трапилася пожежа

17 Травня 2023 10:55
Минулої доби волинські рятувальники 4 рази виїжджали на аварійне відкривання дверей та ліквідували пожежу в Луцьку.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС області.

Зокрема увечері 16 травня до служби 101 зателефонувала мешканка м. Нововолинська й попросила допомоги рятувальників. Жінка повідомила, що вийшла на кілька хвилин у під’їзд, а її однорічний син зачинив двері зсередини. Рятувальники дісталися у квартиру через напіввідчинене вікно, відімкнули двері зсередини, й уже за декілька хвилин мама була у помешканні.

Цього ж дня у Луцьку на вулиці Шота Руставелі рятувальники здійснили аварійне відкривання дверей у квартиру на дев’ятому поверсі, де перебував чоловік, який потребував медичної допомоги. Тож рятувальники за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері й надали медикам доступ до хворого.

16 травня о 13:50 год на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу на балконі багатоквартирного будинку на вулиці Сухомлинського у Луцьку. О 13:54 год до місця події прибули рятувальники 25 ДПРЧ. З’ясувалося, що на балконі на четвертому поверсі тліє матрац. Горіння ліквідували о 13:59 год.

Імовірно, пожежа трапилася через необережність з вогнем невстановленої особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus