USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку маршрутка протягнула дитину, якій затисло руку дверима

26 Грудня 2018 18:53
Дитині затиснуло руку у луцькій маршрутці. Інцидент трапився у Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького приблизно о 18:10.

На зупинці біля школи №1 дверима маршрутки №12 затиснуло руку дитині, інформує ВолиньPost.

Водій зупинився на зупинці, деякі людини встигли вийти, зокрема й постраждала дитина, яку мати тримала за руку. Зненацька водій закрив двері і почав їхати, не випустивши матір.

В результаті маршрутка протягнула дитину, якій на вигляд приблизно 2 роки, дорогою кілька метрів.

На місце приїхав тато дитини, а також поліція. Маршрутка залишилася на місці події. Наразі з ситуацією розбираються правоохоронці.

Деталі - згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 26 Грудня 2018 18:58
Двохрічну дитину мати випустила з маршрутки а сама залишилась. То точно мати?
Точно? до Анонім Показати IP 26 Грудня 2018 21:06
А якби сама вийшла, а дитину залишила в маршрутці то хто була б? А якби вона пакети в одній руці не тримала, а в другій дитину, то сказали б що не доглядає за дитиною і не кормить? Може водій повинен правила виконувати через що всі проблеми з "материнством" відпадуть самі собою?
Житель міста до Анонім Показати IP 27 Грудня 2018 16:04
Недоведи Господи таке,в мене в самої дитина такого віку,і коли в руках дійсно пакет з продуктами,то пускаю дитя в перед вона помаленько сходить,тримаючись за руку,коли зійшла під бік якось підіймаю і ставлю на бровку,якось так:)незнаю ситуації,але мабуть десь водій не був уважним:)там участок перегонів,можливо зіграло роль!
999999999 Показати IP 26 Грудня 2018 19:08
Водію заборонити пожиттєво роботу по перевезенню навіть вантажів!!! Але питання виникає який ідіот придумав ці міні зупинки через 30 м після основної. Це суцільна небезпека і вигідно це тільки перевізникам і аж ніяк пасажирам якщо в останніх є щось в голові!!!!!!!!
999999999 до 999999999 Показати IP 26 Грудня 2018 19:10
Наприклад зупинка далі по Б.Хмельницького біля Зміни це ПОВНИЙ ПІ.... по правилах дорожнього руху будь-якої країни!!!!!!!!
Аноним Показати IP 26 Грудня 2018 20:32
Це шок..
Віктор Показати IP 26 Грудня 2018 20:41
Треба терміново піднімати вартість проїзду, щоб таке не повторювалось
Анонім Показати IP 26 Грудня 2018 20:54
Водій винуватий частково,але і ті яжмать виходять наче граються з дитиною,не раз бачив як не виходить,а випливає з маршрутки,дитину пропускає вперед і жде стоїть,любується ,як дитина сама виходить,якщо водій не побачив мами з дитиною,то це напевно якраз саме той випадок де стояли в дверях в повній маршрутці і не було видно нікого,але ж яжмать права,бо вона родила.
Ні! до Анонім Показати IP 26 Грудня 2018 21:14
Водій винуватий 100% тому що не впевнився що вийшли та/або зайшли всі пасажири і закрив двері. А повним автобус теж не може бути згідно тих же правил - існує максимальна місткість. Що вам заважає жити по існуючих правилах, треба придумати свої через які самі ж і постраждаєте колись? А міськраді щоб подібних випадків не було треба зробити щоб був лише один надавач послуг, а приватні підприємці які змагаються за допомогою водіїв, хто швидше, щоб здавали свої машини в аренду цьому надавачу послуг. тоді гонок на виживання точно не буде, бо гривна буде йти в одну кишеню і з неї розприділятися.
Анонім до Ні! Показати IP 26 Грудня 2018 22:51
Якщо яжмать стояла в дверях,а дитина ДВОХРІЧНА на східцях і гралась чи то виходила,водій дитину не бачив,а яжмать стояла,водій не телепат і не циганка з картами,щоб вгадати чому вона там стоїть і чи думає вона виходити чи так стала в дверях!А дитина судячи з усього вийшла швидко,в якийсь момент водій не помітив і нажав кнопку,двері зачинились.Яжмать винувата 99%,водій винуватий 1%!!!Водій рахує гроші,дивиться на дорогу і за пасажирами,від'їздивши паро кругів людина втомлюється і не диво якщо десь відволічеться,а яжмать родила і відповідає за свою дитину,а не за цілу маршрутку,двохрічну дитину в таких випадках слід брати НА РУКИ,А НЕ ВИПУСКАТИ ПОПЕРЕД СЕБЕ!!!!Батьки відповідають за своїх дітей,а не водій чи хтось інший,не виправдовую водія,але в даному випадку винна яжмать,якщо і пакети були в руках,дитину можна було взяти на руки,або швиденько вийти.Чоловік приїхав,значить мав час і винний він в тому що сталось!!!
Катя Показати IP 26 Грудня 2018 21:40
Не знімаю вини з водія маршрутки, як вони людей возять - то окрема тема, але в мамочки за час декрету мозок відмовив? Це треба бути повною і....ю, щоб двохрічну дитину першою випускати з маршрутки. Так що хай тато з жінкою спочатку розбереться, вона в першу чергу наразила дитину на небезпеку
Олена до Катя Показати IP 26 Грудня 2018 23:04
Таке відчуття, що люди, просто повні ненависті. Чи Ви іздите в інших маршрутках? Я теж тепер дитину виштовхую першою з дверей, міцно тримаючи за руку. Бо коли виходила першою, а якесь бидло з криком " Там- Там", відштовхнуло дитину так, що та впала в салоні, водій зачинив двері і почав рухатися. То ті дві хвилини, що бігла за маршруткою , здалися вічністю. Про які правила ви говорите? Особливо, коли ідеш з дитиною. А ті, що " випливають" і "за час декрету мозок відмовив", мабуть ніколи не іздили з дітьми в маршрутках в " час пік".
Житель міста до Олена Показати IP 27 Грудня 2018 16:09
Вони як народять своїх,тоді будуть горло рвати!
Місцевий Показати IP 26 Грудня 2018 22:50
Та вони обнагліли. Не підїзжають до бровок взагалі. Люди не тільки дверима зажимаються а й ризикують попасти під задні колеса. Чого вони вимагають у міськради ,а працівники транспортного відділу не ставлять їм свої вимоги по правилам обслуговування пасажирів. Ще й нісинитницю висувають: ввечорі зробити 8 грівнів,що б водій не сходив з маршрута. Шо за бред.Це все одно,що станочник раніше часу пішов додому від станка. Ну треба ж до цього додуматися. Водії не тільки плюють на пасажиоів а й калічать їх.
Житель Показати IP 26 Грудня 2018 22:50
Шановні подивіться як їздять маршрутки це якісь гонки жовтих черепах щей по телефону між собою говорять ніби давай швидше бо конкурент взаді. А закривання дверей це капець. Ще св.....чі підвищення проїзду потребують. Половина водіїв бухих.
Я до Житель Показати IP 28 Грудня 2018 14:32
А мінусують це повідомлення мабуть водії маршруток!!!
Яяя Показати IP 27 Грудня 2018 01:53
Згідний з 'житель' , але мамочка зовсім неправа: двохрічну дитину перед собою щоб виходила з м/т - це брєд, щоб там хто не говорив. Ps: мамочка лучша¡!!!!!!!!!!!!! Приїхав тато...
анонім Показати IP 27 Грудня 2018 15:34
по правилах першою при виході повинна виходити старша людина, і брати дитину, а при вході повинна входити дитина далі старший!, але те що водій не догледів виходу пасажирів вина його.!!! так як у звязку з тим що не по правилах навіть возить пасажирів , перенабір людей заважає дивитись що знаходиться в салоні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus