USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

У Луцьку мамі поліцейського, який загинув у Краматорську, вручили його посмертну відзнаку

Сьогодні 07:15
Сьогодні у Луцьку відзнаку Президента «За оборону України» вручили мамі загиблого поліцейського Богдана Засухіна. Правоохоронець загинув під час обстрілу у Краматорську.

Про це інформує поліція Волині.

Лейтенант поліції Богдан Засухін народився і жив у Краматорську Донецької області. Навчався у місцевій школі № 22, здобув вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» у Донецькому юридичному інституті. З 2020 року працював дільничним офіцером у Краматорському РУП ГУНП в Донецькій області.

Під час повномасштабного вторгнення поліцейський продовжував виконувати службові обов’язки та здійснювати необхідні заходи для оборони рідного міста й Донеччини від окупантів.

Читати ще: Рідним загиблого на війні поліцейського з Волині Володимира Степашука вручили його посмертну нагороду

2 січня 2023 року під час чергування на блокпосту міста Краматорськ внаслідок ворожого ракетного обстрілу отримав важкі травми, смерть була миттєвою.

Богдану назавжди 24 роки...

22 серпня за участю працівників ГУНП у Волинській області Богдану Засухіну в особі його мами Тетяни Становської, яка мешкає в Луцьку з молодшим сином Глібом, вручили відзнаку «За оборону України».

«Незважаючи ні на що, Ваш син з перших днів вторгнення став на захист нашої держави, своїх близьких та рідних. З почуттям відповідальності та впевненості він виконав свій громадянський обов’язок до кінця. Ніщо не замінить матері сина, а колегам – побратима. Тому ми з великою шаною згадуємо його та дякуємо вам за гідне виховання сина», – зазначив заступник начальника ГУНП Віталій Ковальчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus