USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Луцьку – лише одна вільна земельна ділянка для інвесторів

15 Грудня 2020 16:38
У комунальній власності територіальної громади міста Луцька фактично відсутні вільні від забудови земельні ділянки, які могли би бути привабливими для інвесторів.

Про це під час засідання постійної комісії міжнародного співробітництва, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Станом на сьогодні ми мали чимало перемовин з різними організаціями, підприємствами, у тому числі й з іноземними інвесторами. На жаль, на території Луцької громади є одна проблема – відсутність вільних земельних ділянок для інвесторів», - зазначив очільник міста.

Зі слів Ігоря Поліщука, станом на сьогодні на території Луцька є лише одна вільна від забудов земельна ділянка, яку можна запропонувати інвесторам - на вулиці Карбишева.

Міський голова припустив, що зі збільшенням Луцької громади внаслідок приєднання навколишніх сіл з’являться нові території, а отже - й більше можливостей запропонувати інвесторам землю.

«Щодо кожної ОТГ, яка приєдналася до Луцька, будуть розроблені генеральні плани, на яких позначені підприємства, житлові, соціальні об’єкти, вільні території тощо», - зазначив Ігор Поліщук

Також міський голова додав, що уже у січні цього року у Луцькій міській раді затвердять генеральний план Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володя Показати IP 16 Грудня 2020 09:55
Тобто більше проблем немає? Все відремонтовано, відновлено, освітлено і заасфальтовано??? Людино, де ти живеш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus