USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку львів'янин намагався викрасти авто. Відео

19 Березня 2021 15:42
У Луцьку чоловік спробував викрасти автомобіль, його затримали менш як за годину.

Пригода трапилася учора ввечері, близько 23 години, на вулиці Володимирській в обласному центрі, інформує пресслужба поліції Волині. До патрульних поліцейських звернувся 32-річний житель Луцького району та розповів, що невідомий громадянин, під приводом купівлі, заволодів його автомобілем Opel Vectra. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для встановлення всіх обставин події.

У дію оперативно був введений план «Перехоплення». Співробітники відділу кримінального аналізу разом з оперативниками кримінальної поліції встановили, що викрадений транспортний засіб рухається у бік міста Горохів. Його зафіксували камери відеоспостереження. Приблизно за 30 хвилин легковика затримав наряд співробітників групи реагування патрульної поліції при в’їзді у місто.

Весь цей час оператори служби 102 та диспетчери ситуаційного центру опрацьовували та оновлювали інформацію про пересування підозрюваного й оперативно передавали її нарядам поліції, організовували та координували їх роботу.

Таким чином, менш, ніж за годину, спільними зусиллями порушника виявили й затримали.

За кермом транспортного засобу перебував 42-річний львів’янин. Його доставили у Луцьке районне управління поліції. Транспортний засіб вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus