USD 41.10 41.42
  • USD 41.10 41.42
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

У Луцьку ловили водіїв, які паркуються на газонах

5 Квітня 2017 15:09
Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради сьогодні, 5 квітня, здійснили відпрацювання за зверненнями лучан щодо паркування автомобілів на прибудинкових територіях та на газонах біля будинків на вулицях, Конякіна,31, Коновальця, 12, пр. Соборності, 23.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Поліції Луцької міської ради.

Інспекторами було складено 3 протоколи згідно ст. 152 КУпАП щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька, зокрема здійснення паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях, та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради та за місцями проживання порушників.

Мешканців міста, які помітили паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях міста, просять повідомити виявлені адреси у департамент муніципальної поліції Луцької міської ради за тел .722861;722649.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Маша Показати IP 5 Квітня 2017 15:22
3 протоколи???!!!!! У центральному парку вже давно виїздили травичку собі під парковку, а з каляскою взагалі не пройти біля зоопарку, дитину не відпустиш пробігтись по парку, бо ризик попасти під колеса величезний!!! Як можна дозволяти доводити своє місто до такого! Це ж парк, для дітей, для прогулянок, а не для маневрування між трансортом. У мене теж є машина, але я такого нахабства собі не дозволяю!!!
Иван Показати IP 5 Квітня 2017 15:31
Этих клоунов можно посылать.....или ждать приезда настоящих полицейских
Guest Показати IP 5 Квітня 2017 15:34
По вулиці Богдана Хмельницького, 17 завжди стоять автомобілі на тротуарі, чим постійно заважають руху пішоходів, прийміть міри!
Наблюдатель Показати IP 5 Квітня 2017 15:43
Что-то на фото не наблюдаем газоны. Газон - это участок земли с травяным покровом. Когда это последний раз ЖЕКи или какие-то организации занимались облагораживанием и озеленением дворовых территорий???
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2017 15:53
Знову муніципали. Як почуєш муніципальна поліція, то вже відразу знаєш що комусь з людей роблять гадості. В даному випадку ці машини кому заважали? Якраз таки так і поставили щоб нікому не заважати, з фото ж видно. От біля драмтеатру авто повно на тротуарі, що не те що з коляскою комусь, а й просто людині протиснутись не можна. Скрізь на тротуарах машини стоять, так що пройти не можна, то теж нікому діла нема. А тут то газони, то гаражі, то ще щось придумають. Працювати краще б пішли - може хоч якась користь була б. А сміття їм не заважає? Нехай мітли в руки візьмуть і почнуть боротьбу!
Небайдужий пішохід Показати IP 5 Квітня 2017 15:58
Богдана Хмельницького, 17 приміщення в якому знаходиться муніципальна поліція. Вочевидь хтось дивиться на гілку в оці брата твого, а колоди у своєму оці не відчуває?
Вовка Показати IP 5 Квітня 2017 16:14
Шановні поліцейські. Заїдьте в двір пр. Грушевського 9, 9а. План виконаєте на місяць. Тут авто на дитячих площадках ставлять. Якщо не ліньки заїдте і подивіться. З ВП допомога в поширенні бо на дзвінки не реагують. Дякую за розуміння.
ОЛЕГ Показати IP 5 Квітня 2017 16:35
Соборності 37 у дворі мешканці кв.52 постійно ставлять машину на газоні мотивуючі * ** У нас в Лытве во дворах у каждого жителя есть паркоместо , так что где хочу там и поставлю машину ***
Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 17:47
ну якщо бракує клепки облаштувати паркувальні місця, то приходиться ставити де попало.
Ковель Показати IP 5 Квітня 2017 18:33
Показуха поліцейська. Зловили власників бюджетних автівок які просто не відмажуться.
Луцький Показати IP 5 Квітня 2017 22:11
Головне аби штрафувати,в цій країні людей взагалі ні за що немають Зробіть паркувальні місця в дворах і люди будуть правильно паркуватись,або дайте людям самим зробити.....а штрафами тільки владу годувати будемо Чи нам своє авто за два квартали залишати на парковках?
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2017 23:04
Молодці! Біля міськвідділку спершу приберіт авто з доріжок, а то з дітьми неможливо пройти!
Луцьк Показати IP 7 Квітня 2017 13:34
Поробіть парковки спочатку!!! Ця показуха нідочого!!! Ідіть штрафуйте ЖЕКи! Коли кажеш муніципалам - де парковки біля дому - на паро машин, а остальним - куди?! Займіться питанням парковки!!! Машин в місті дедалі більшає і більшає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus