USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку хочуть працювати підприємства з оренди електросамокатів

9 Червня 2022 14:20
Декілька підприємців, які надають послуги з оренди електросамокатів, планують запустити свою роботу в Луцьку.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль. З його слів, на чергове засідання виконкому департамент готує положення про правила експлуатації самокатів у місті.

«Ми хочемо тут створити конкурентні умови, тож нехай роблять вигідну ціну. Це, до слова, може бути альтернатива маршруткам. В положенні є карта покриття міста. Фактично, все місто буде покрите цим транспортом, за невеликими винятками, де не можна буде їздити. Звичайно, всі хотітимуть працювати в центрі, але ми будемо регулювати, щоб не тільки в центрі вони були. Тож лучани зможуть навіть доїжджати на роботу в межах 3-5 кілометрів», – зазначив він.

З його слів, у Луцьку вже є двоє охочих надавати такі послуг: один з регіону, де йдуть активні бойові дії, а інший – з сусідньої області. Можливо, каже він, підприємців буде більше.

«До слова, маємо відгуки від цих підприємців про те, що в нас хороші дороги і тротуари, тож самокати не ламаються і є де ними їздити. Так вони пояснюють бажання тут працювати», – додає Борис Смаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Серж Показати IP 9 Червня 2022 14:39
Зробіть, щоб могли орендувати тільки люди, які мають посвідчення водія. Це бардак, що відбувається на дорогах за участі самокатів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus