USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку просять добудувати контактну мережу і запустити новий тролейбусний маршрут

19 Серпня 2021 09:00
У Луцьку пропонують добудувати контактну мережу задля створення нового тролейбусного маршруту, який сполучив би СКФ «Україна» (колишній підшипниковий завод у мікрорайоні ЛПЗ) та вулицю Львівську.

Таку петицію зареєстрував Артур Довжик. Протягом 15 діб її можна підтримати за посиланням.

На думку чоловіка, у громадському транспорті міста Луцька потрібно усунути низку недоліків, зокрема налаштувати голосове оповіщення в транспорті та додати такі фрази (наприклад, у тролейбусі, що рухається за маршрутом №1): «Обережно, двері зачиняються», «Шановні пасажири, тролейбус рухається за маршрутом №1 «Вулиця Карбишева – СКФ «Україна», «Наступна зупинка – «Адреналін Сіті», бажаємо Вам приємної поїздки», «Будьте уважні, оплата проїзду здійснюється в межах однієї зупинки, несплата за проїзд є адміністративним правопорушенням, штраф – 80 гривень», «Зупинка «Адреналін Сіті» тощо.

Автор петиції зазначив, що необхідно теж добудувати контактну мережу на вулиці Європейській, аби з’єднати вулицю Львівську з СКФ «Україна», а також запустити новий тролейбусний маршрут №6 за маршрутом СКФ «Україна» – АС-2 – вулиця Карбишева: СКФ «Україна» – АС-2 – ЦУМ – «Там-Там» – ТЦ «Глобус» – вулиця Гордіюк – вулиця Карбишева – вулиця Єршова – проспект Відродження – Київський майдан – проспект Волі – АС-2 – СКФ «Україна».

Читати ще: Луцьк – серед останніх великих міст країни, де проїзд коштує 6 грн

Нагадаємо, нещодавно в Луцьку відновили рух тролейбусів за маршрутами №4 та №4а до Залізничного вокзалу. Рух цих маршрутів змінили на початку липня через пошкодження підземної кабельної мережі підприємства електротранспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Психопланетарій, Лип Показати IP 19 Серпня 2021 09:17
Давно пора було зробити ще при боягузові Шибі, який з лемківського радгоспу.
Лучанин Показати IP 19 Серпня 2021 09:21
Петиція слушна, проте цікава, адже ще пару років тому говорилося що разом з придбанням нових тролейбусів буде добудовано цю контактну мережу. Чи обіцянки-цяцянки і тепер для цього треба ще й петиції писати? Ще було б непогано і першочергово поставити стрілку на пл.Возєднання з Б.Хмельницького в бік старого ринку. Це дозволить при перекритті пр.Волі пускати тролейбуси низом, а не скасовувати чи змінювати низку маршрутів тролейбусів. Для цього теж потрібно створити петицію чи є чиновники які мають думати за інфраструктуру міста?
Кравчук Показати IP 19 Серпня 2021 09:43
Хороша пропозиція яку необхідно було б реалізувати перед тим як надумали переносити ринок і також треба реалізувати проект руху тролейбусів біля завокзального ринку там треба збудувати пістанцію і лінію .
Анонім Показати IP 19 Серпня 2021 09:58
Вишків це не місто?Тролейбуси туди не потрібні?.А голосове повідомлення розробляли іді*ти,невже важко в 2021 році,коли вже є навіть штучний інтелект,зробити нормальне,толкове голосове сповіщення?
Анонім Показати IP 19 Серпня 2021 11:03
Ця інформація ходить по колу та періодично її повторюють.У міськраді вже давно прийняте рішення, і про це вже не раз говорилось. Довжику ,очевидно, скучно і нема чим зайнятись. Нові тролейбуси вже мають автономний хід. Питання ,чи так уже потрібна та силова лінія.Нехай рахують , що буде дешевше.
Микола до Анонім Показати IP 19 Серпня 2021 16:03
Да ну, якби не петиції Артура Довжик, то б і нічого не говорили в міській раді, це його ініціатива ще з початку року, і з плану добудови контактної мережі, і створення нового тролейбусного маршруту. Думайте що кажете. Людина хоче як краще, щоб місто було розвинене, а ви тут починаєте..
Анонім до Микола Показати IP 19 Серпня 2021 17:49
Ну да! При чому Довжик?Яким боком? Про це сполучення вже 2рік говорять і без оцього блогера Довжика. Тролейбуси матимуть 5км щонайменше. Економічний розрахунок повинен передувати! В нас люблять постійно смакувати в соцмережах одне й те саме,коли тут повинні вирішувати спеціалісти та місцева влада.
Микола до Анонім Показати IP 19 Серпня 2021 16:06
Щодо контактної мережі, то її треба добудовувати, тому що в цих нових тролейбусах автономний хід, всього 500 м! Це замало для такої відстані, яка буде потребуватись
Анонім до Микола Показати IP 19 Серпня 2021 22:14
Мало того, що 500 метрів, так ще й зі швидкістю не більше 5 км/год.
Кпв Показати IP 19 Серпня 2021 12:56
Навіщо добудовувати? А що по вулиці Потебні неможна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus