USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку хочуть дати квартири поліцейському та десяти прикордонникам

28 Вересня 2021 16:15
В обласному центрі Волині планують надати квартири поліцейському та десяти прикордонникам. Для цього місту потрібно прийняти квартири у комунальну власність.

Про це йшлося 28 вересня під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури.

Так, на розгляд комісії винесли два питання: Про надання згоди на прийняття до комунальної власності квартири №153 на вулиці Глушець, 40 у місті Луцьку та Про надання згоди на прийняття до комунальної власності десяти квартир на вулиці Арцеулова, 10 у місті Луцьку.

Зокрема на адресу міського голови надійшли звернення Головного управління Національної поліції у Волинській області Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України щодо вирішення житлових питань своїх працівників.

Квартири потрібно прийняти у комунальну власність, аби згодом після рішення житлових комісій своїх установ працівник нацполіції та прикордонники змогли зареєструвати право власності на житло.

Як пояснили, право власності на житло можна зареєструвати лише тоді, коли квартира перебуває у комунальній власності, відтак виникла потреба у прийнятті рішень про прийняття квартир у комунальну власність, аби вирішити житлове питання поліцейського та прикордонників.

Члени комісії підтримали проєкти рішення, остаточне рішення прийме сесія.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
9 Показати IP 28 Вересня 2021 23:17
Дайте вчителям, вихователям , медсестрам. Вони не менше на це заслужили. і у них ,як в прикордонників немає щоденних доларових конвертів. Не там акценти ставите, допомагаєте тим,хто і так себе нормально почуває в житті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus