USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку хлопець посварився з дівчиною і повідомив про замінування міста, його затримали

6 Вересня 2021 15:30
У Луцьку хлопець, перебуваючи під дією наркотичних речовин, посварився з дівчиною і повідомив про замінування міста. Поліція псевдомінера затримала.

Про це повідомляють на сторінці Луцького районного управління поліції у Фейсбуці.

Учора до Луцького районного управління надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що невідома особа нібито замінувала все місто. Заявник знаходиться на вулиці Липинського. Також чоловік повідомив, що в селі Тростянка Рожищеньского району взято заручників – трьох дівчат. Іншої інформації не надав, мовляв, про замінування та заручників йому відомо з особистих джерел.

При виїзді на місце події слідчою оперативною групою Луцького районного управління поліції було встановлено 22-річного громадянина, який перебував під дією наркотичних речовин та повідомив, що насправді нічого не заміновував і нікого в заручники не брав, дане повідомлення надав, оскільки посварився з своєю дівчиною.

Відповідно, на лінію 102 було здійснено неправдиве повідомлення, за що передбачена відповідальність за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловікові тепер доведеться сплатити штраф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Санчес Показати IP 6 Вересня 2021 15:49
Солевик минер
В . Показати IP 6 Вересня 2021 17:49
Любовь!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 6 Вересня 2021 20:09
В воєнкомат його, в саперний батальйон, хай мінує на Донбасі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus