USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У Луцьку готують імерсивну виставу «Зоряні колисанки» для дітей молодшого дошкільного віку

Сьогодні 14:16
Протягом серпня-вересня 2024 року ГО «Лабораторія змін» спільно з Волинським академічним обласним театром ляльок реалізовує проєкт за підтримки Українського культурного фонду «Імерсивна вистава «ЗОРЯНІ КОЛИСКОВІ» для дітей молодшого дошкільного віку».

Проєкт полягає у створенні та показі імерсивної вистави на основі українських народних колискових та художньої творчості Марії Примаченко з використанням новітніх методик розвитку сенсорних та творчих здібностей для дітей раннього віку задля пробудження інтересу до духовної, культурної спадщини українського народу, її збереження та популяризація, а також покращення психоемоційного стану дітей та дорослих.

Впродовж проєкту команда дослідить колискові пісні та традиції заколихування різних регіонів України. Це передбачає роботу з архівними записами та бібліотечними матеріалами для пошуку забутих колискових пісень та традицій заколихування Волині та інших регіонів України.

Читати ще: Фестиваль «Амбасадор Дитинства» в Луцьку побив рекорд відвідуваності, зібравши 16 тисяч глядачів

До створення імерсивної вистави «Зоряні колискові» для дітей раннього віку (1-3 роки) залучаються спеціалісти з сенсорної інтеграції та Орф-підходу.

Прем’єра вистави запланована на вересень місяць, тож слідкуйте за анонсами на сторінках ГО «Лабораторія змін» та Волинського академічного обласного театру ляльок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus