USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Вогонь перекинувся з даху: у Луцьку горів будинок

18 Квітня 2023 08:48
У Луцьку на вулиці Георгія Гонгадзе 18 квітня зранку горів житловий будинок.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів свідків, на місці пожежі працюють рятувальники. Постраждалих, на щастя, немає.

Як повідомив речник управління ДСНС у Волинські області Володимир Несторов, дійсно на вулиці Георгія Гонгадзе горів будинок. Загоряння трапилося на даху, далі перекинулось на будинок. Постраждалих немає.

Повідомлення про пожежу до служби 101 надійшло о 7:44. За викликом прибула чергова варта луцької 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень, відділення 1-ї ДПРЧ та чергові співробітники Оперативно-координаційного цертру ГУ ДСНС області.

Для гасіння пожежі на горищі будинку подано 3 водяних стволи, рятувальники працювали в захисних апаратах через сильне задимлення, частину металевої покрівлі будинку довелось демонтувати для гасіння вогню. Вогонь не поширився на житлові кімнати.

Пожежу ліквідували о 8:22.

Причина пожежі встановлюється.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus