USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Луцьку горів заказник

10 Квітня 2018 08:20
У Луцьку виникла пожежа в зоологічному заказнику «Гнідавське болото».

Фото пожежі розмістив у Фейсбуці 9 квітня луцький фотограф Віктoр Чухрай.

«Це напевне фoтo дня. Уявіть сoбі, скільки знищенo живoгo! Кoли такі речі відбуваються в центрі Старoгo Луцька і в запoвіднику «Гнідавське бoлoтo» серед дня, тo я рoзумію - нічoгo в цій країні в найближчі 50 рoків не буде!», - написав Віктoр Чухрай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Макс Показати IP 10 Квітня 2018 08:31
Боюсь, Вікторе, що Ви помиляєтеся. У цій країні, що деградує не щорічно, а щоденно, схоже, ніколи нічого доброго не буде. Не доросли ми ще до того, щоб бути народом і країною.
Скажімо так до Макс Показати IP 10 Квітня 2018 13:23
Скажімо так, і для Макксимки і для ось цього недоблогера - Чухрая ... З року в рік весною і по осені знаходяться певна кількість довбо*обів, що палять траву. Для чого ? Невідомо, можливо це хворі психічно, а можливо упороті барани. АЛЕ ДО ЧОГО ТУТ ВАШ ВИ*ЕР, ПРО МАЙБУТНЄ ДЕРЖАВИ ? Можливо у вса щось в житті не складається, і ви вирішили ла*на вилити на все і всіх ?!? Ви такі самі бе*моглі, як і ті палії трави, а напевно ще гірші, бо тільки смердіти і можете ...
Че до Скажімо так Показати IP 10 Квітня 2018 19:00
Чухрай - не блогер і не недоблогер, як Ви дозволили собі висловитись, а людина яку шанують у місті і не тільки. А процес деградації торкнувся як пересічного люмпена, так і нашої псевдоеліти. Деградація помітна навіть в парламенті, виходячи з якості законів, що приймаються останні роки. Не помітити цього може лише людина, що не здатна аналітично мислити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus