USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

У Луцьку – ДТП: «Жигулі» врізалися у будинок

3 Березня 2018 10:12
Аварія на перехресті вулиць Шопена і Степана Бандери трапилася у Луцьку сьогодні, 3 березня, інформує Перший.

Зокрема, як пояснили інспектори патрульної поліції Луцька автомобіль марки «Жигулі» їдучи в напрямку вулиці Степана Бандери не пропустив Chevrolet Aveo оливкового кольору.

В результаті таксі протаранило ВАЗ в ліву переднью сторону так, що його закрутило і відкинуло на протилежни тротуар. «Жигулі» не зумів зупинитись і передньою частиною вдарилось у бік будинку.

Таким чином, у Chevrolet Aveo повністю розбита передня частина авто, а у «Жигулі» – ліві передні двері, ліве крило, передній бампер, зігнутий капот а також побите лобове скло.

Як повідомили патрульні поліцейські, ніхто з уачнсиків ДТП не отримав серйозних травм. Медики оглянули потерпілих водіїв, після чого вони відмовились від госпіталізації. Наразі на місці ДТП продовжують працювати поліцейські, фіксують схему зіткнення та записують свідчення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
авпавпавпапв Показати IP 3 Березня 2018 11:31
Корч на бляхах
Максим Показати IP 3 Березня 2018 11:54
авпавпавпапв ти про швидку допомогу?
Andrew Показати IP 3 Березня 2018 12:06
По-любасу, "жиган" на "бляхах"! Розмитнені так не можуть їздити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus