USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку до програми підтримки військових частин внесли штурмову бригаду Нацполіції

24 Квітня 2024 16:17
В обласному центрі Волині внесли зміни до програми покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин та інших військових формувань, проведення заходів територіальної оборони та мобілізаційної підготовки міської територіальної громади на 2022-2024 роки, включивши до неї штурмову бригаду Національної поліції.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

Як зазначено у рішенні, департамент поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють», до складу якого увійшов територіальний підрозділ — управління поліції особливого призначення № 3 (штурмовий батальйон Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова) – бере участь в обороні України, відсічі збройної агресії проти України, виконанні завдань територіальної оборони, звільненні захоплених ворогом територій та відновлення територіальної цілісності України.

Читати ще: В Україні спростять оформлення статусу учасника бойових дій

Включення цього підрозділу Нацполіції до програми підтримки військових частин дозволить покращити матеріально-технічне забезпечення ДПОП «ОШБ «Лють» для виконання бойових завдань та підвищить рівень боєздатності особового складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus