USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку до бібліотеки здали понад шість тонн російської літератури на макулатуру

Сьогодні 06:19
Станом на кінець липня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва зібрали понад шість тонн російської літератури на макулатуру. Акція розпочалася восени 2022 року.

Таким чином вдалося зібрати 18 388 гривень, які передали у волонтерський фонд «Меценати для солдата» на закупівлю тканини і ниток для в'язання маскувальних сіток, розповіла Суспільному директорка книгозбірні Алла Єфремова.

«Ми всіма можливими засобами допомагаємо нашим захисникам. Ми не спалюємо, а очищуємо наші домівки від ворожого, здаємо макулатуру на потребу», – зазначила вона.

Читати ще: За місяць у Луцьку зібрали майже 500 кг російської літератури на макулатуру

Впродовж липня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва зібрали 513 кілограмів макулатури. Виручили 1550 гривень, які також вже передали волонтерам. Алла Єфремова додала, що збір книг триває. Приносити російськомовні книги та видання радянського періоду можна щодня з 9:00 до 19:00, крім суботи.

30 липня волонтери та всі охочі могли долучитися до плетення сіток, яке розгорнули на Театральній площі поблизу бібліотеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus