USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку дев'ять будинків та дитсадок залишилися без гарячої води

2 Квітня 2024 17:48
У Луцьку на вулиці Арцеулова через витік на тепловій мережі дев’ять будинків та дитячий садочок залишилися без гарячої води.

Про це повідомили в ДКП «Луцьктепло».

Витік стався між будинками на вулиці Арцеулова, 13 і 13/а. Подачу гарячого водопостачання зараз припинено для жителів вулиць Гулака-Артемовського, 1, 3, 5, 7, 13/а; проспекту Президента Грушевського, 1, вулиці Коновальця, 1/а, 1/б, 2 (гуртожиток) та дитячого садка № 27.

Як зазначили в «Луцьктепло», зварювальні роботи із ліквідації витоку розпочнуться 3 квітня. Послугу буде відновлено після завершення усіх робіт.

Отримати інформацію щодо усіх аварійних ситуацій цілодобово можна за телефоном Центрального диспетчерського пункту: 0 800 21 55 21
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Байден Показати IP 2 Квітня 2024 21:36
А це не зажирно буде в умовах военного стану розпочинати аварійно - відновлювальні роботи аж на наступну добу, це державне комунальне підприємство чи шарашкина контора ??? Аварійні роботи " Луцькводоканал" проводить до прикладу негайно, вони працюють цілодобово і оперативно, чому ДКП " Луцьктепло " неспроможно організувати і провести усунення аварії оперативно ??? Що там за інженерні служби і кому потрібне таке керівництво. Директор повинен стояти у гумових чоботах на об'єкті- а він спить собі на перині і йому пойух що тисячи людей без води !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus