USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

У Луцьку демонтують гараж померлого пільговика, яким незаконно користується його син

22 Квітня 2021 20:18
У Луцьку демонтують металевий гараж на вулиці Богдана Хмельницького 28-а, що раніше належав померлому лучанину-пільговику Олександру Іванущику. Нині ним користується його син, який за чотири роки не виготовив дозвільних документів на споруду.

Про це під час засідання виконкому 22 квітня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

До департаменту муніципальної варти надійшов лист від управління земельних ресурсів про демонтаж гаража на вулиці Богдана Хмельницького, 28-а.

Власник вказаного гаража лучанин Олександр Іванущик був інвалідом і мав пільги на оформлення права оренди земельної ділянки, проте помер 17 червня 2018 року, про що свідчить актовий запис про смерть. А тому вказаний гараж підлягає демонтажу, оскільки розміщується без відповідних дозвільних документів.

При виїзді в грудні 2020 року на місце розташування гаража інспектори департаменту муніципальної варти виявили, що гаражем користується син померлого Віктор Іванущик, якому рекомендували здійснити самостійний демонтаж або звернутись до Центру надання адміністративних послуг у Луцьку щодо можливості виготовлення дозвільних документів.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у березні 2021 року у Луцьку пообіцяли продовжити демонтаж Центрального ринку, оскільки Луцька міська рада виграла всі суди щодо перенесення контейнерів за основними справами.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus