USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку декілька будинків залишились без тепла і гарячої води

2 Січня 2023 18:29
У Луцьку через витоки на теплових мережах сьогодні припинили постачання тепла та гарячої води для декількох будинків.

Про це повідомляє Луцьктепло.

Так, через витік на тепловій мережі подачу опалення припинено до житлового будинку на вул. Гулака-Артемовського, 13а. Роботи з ліквідації витоку будуть проводитися завтра, 3 січня, по завершенні яких послугу буде відновлено.

А через витік на мережах постачання гарячої води було зупинено роботу центрального теплового пункту, у зв’язку з чим подачу гарячої води тимчасово припинено до житлових будинків на вул. Гордіюк, 37, 39, 41, 43, 45, 47; вул. Кравчука, 2, 4, 8, 10, 12; просп. Соборності, 4. Роботи з ліквідації витоку та відновлення постачання гарячої води заплановано на завтра.

Нагадаємо, на Волині сьогодні скасували відключення електроенергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 2 Січня 2023 20:02
ДКП "Луцьктепло" - бардачна організація !!! Вони в умовах военного стану не виконали жодного завдання у критичної ситуації !!! Нехай цей пухкий директор Скорупський вчиться в Гуменюка ДКП " Луцькводоканал" він вміло і швидко реагує на любий виклик і завжди у темі по любому питанню. А цей пан ніде не з'являється. Якщо в багатоквартирних будинках є трохи тепло - то 100 % буде відсутня гаряча, я не кажу - навіть тепла вода - відсутня . У людей лічильники намотають гроші за ненадані або неякісно надані послуги. Людина н не справляється ... Треба робити висновки !!!
до клави до Клава Показати IP 3 Січня 2023 00:03
Є питання до Луцькводоканалу Вода з крана тече технічна не придатна для пиття, фільтри не витримають іржі і це в новобудові, нові комунікації. Байпас протікає, лічильники будинкові, вузли обліку не прийняті на баланс. Про що ви говорите!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus