USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку чоловік під кайфом і в самих трусах бігав під’їздом з двома ножами

16 Серпня 2023 15:42
У Луцьку з ножами та в самому лиш спідньому бігав молодий чоловік. Мешканці будинку на проспекті Соборності, 38 розповіли, що молодик спочатку забарикадувався в передбаннику між квартирами, а згодом грюкав у двері в під’їзді. На місце приїхали поліцейські та швидка допомога.

Молодика доправили в наркодиспансер, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Днями для мешканців одного з під’їздів на проспекті Соборності, 38 видався незвичний ранок. Працівники бойлерної розповідають: близько дев’ятої години в двір приїхала поліція, а за нею – швидка.

Мирослава Миколаївна мешкає в кутовому під’їзді. Розповідає: невідомий чоловік із двома ножами в руках зачинився в передбаннику навпроти її квартири і просив допомоги.

«Забарикадувався там чоловік років 30-40, закрившись на «собачку». Коли вони таки вмовили його відкрити, він накинувся з табуреткою і з двома ножами. Кричав: «Спасітє міня». Але не нападав», – розповіла мешканка будинку.

Пані Мирослава додає: з метою безпеки поліцейські попросили не заходити в під’їзд. Вони, своєю чергою, чоловіка з ножами діставали вже з ліфта, куди він перемістився. Затриманий був лише в нижній білизні.
Як стало відомо, йдеться про чоловіка віком до 30 років родом з Луганщини. В обласному центрі Волині мешкає недавно, разом з жінкою та дитиною. На щастя, ножами він нікого не поранив, тож поліція не складала на нього жодних протоколів. Його передали медикам, а ті доправили дебошира в наркодиспансер.

Читати ще: На Волині на вокзалі від ураження струмом загорівся 14-річний хлопець

«Хворий потрапив до нас на швидкій у зв’язку з тим, що він мав неадекватну поведінку, був збуджений, спостерігалися розлади сприйняття, тобто галюцинації. Наразі хворий адекватний. Галюцинацій нема», – каже в. о. завідувача відділення №1 Тетяна Салінська.

Медик додає: чоловік не заперечував, що вживав наркотичні речовини. Зізнався, що вживав солі PVP, які викликають галюцинації, збудження, неадекватну поведінку, нав’язливі ідеї та агресію.

«Ці наркотики виводяться з організму в основному до трьох діб. Гострий період триває від трьох до шести годин, далі можуть бути ще залишкові явища у вигляді безсоння, марення» – розповідає Тетяна Салінська.

Підступність цього виду наркотиків, пояснюють медики, ще й у тому, що він може спровокувати психічні захворювання. Зрештою пацієнт одержав антидот, серцеві препарати та заспокійливе. Лікарі кажуть: після проведеного етапу детоксикації його випишуть. А далі він може пройти у них курс лікування від наркотичної залежності, головне – аби сам виявив бажання вилікуватись.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Серпня 2023 20:47
Наслухаються всяких сатаністів, он Slipknot на стіні написано, а потім бігають під наркотою
ОДІН. Показати IP 16 Серпня 2023 21:26
ЦЕ ТІЛЬКИ ПОЧАТОК......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus