USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

У Луцьку через витоки низка будинків на Молоді і в районі вокзалу – без тепла

Сьогодні 18:47
Сьогодні на ранок у Луцьку після успішних гідровипробувань трубопроводів на просп. Волі подачу теплової енергії відновлено для 1-ої поліклініки, 7-го дитсадка та житлових будинків на просп. Волі, 56, 58, 60, 62, 64, 68, 49.

Про це повідомило «Луцьктепло».

Окрім того, впродовж дня ремонтною бригадою підприємства виконуються роботи із ліквідації витку на тепловій мережі на вул. Задворецькій. Виконання робіт ускладнюється 4-метровою глибиною прокладання мережі, втім очікується, що витік буде ліквідовано ще сьогодні. Це дозволить відновити опалення для 6-го дитсадка та 25 житлових будинків.

Читати ще: Через пориви та ремонти: майже 200 будинків у Луцьку досі без опалення

На жаль, 18 жовтня на теплових мережах сталося ще два витоки.

У привокзальному районі через витік на тепловій мережі був ризик зупинки котельні, яка, окрім іншого, забезпечує опаленням міський пологовий будинок. Витік було виявлено та локалізовано поблизу житлового будинку на вул. Привокзальній, 7. У зв'язку із цим послугу з постачання теплової енергії тимчасово призупинено для 15-ої школи та 7 житлових будинків на просп. Президента Грушевського, 24, 26, просп. Перемоги, 21, вул. Привокзальній, 1, 3, 7, 9. Роботи з ліквідації витоку розпочнуться в понеділок, 21 жовтня.

На просп. Молоді через витік на тепловій мережі подачу теплоносія зупинено для будинків на просп. Молоді, 6 і 8. Роботи з ліквідації витоку розпочнуться в понеділок, 21 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus