USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У Луцьку біля поштомату затримали чоловіка з наркотиками. Він заплатить штраф

10 Червня 2024 20:25
У Луцькому міськрайонному суді розглядали справу волинянина, який придбав психотропи та одразу опинився в руках правоохоронців. Інцидент стався у квітні цього року в обласному центрі Волині.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чоловік замовив заборонену речовину через інтернет, а коли прийшов забрати замовлення у поштоматі, його затримали.

Сам обвинувачений провину цілком визнав та розкаявся перед судом. Запевняв, що спробував наркотики лише два рази в житті, а нині взагалі зав’язав із цим. Каже: зробив висновки та правопорушень не вчинятиме.

Читати ще: Мав при собі 140 закладок із наркотиками: у Луцьку судять 18-річного студента

«Замовив в інтернеті наркотичні засоби, поїхав їх забирати до поштомату на вулиці Рівненській. Коли забирав товар, то підійшли працівники поліції і запитали, чи маю заборонені речовини. Відповів, що маю. Щиро розкаююся у вчиненому», – зауважив обвинувачений.

Сторона обвинувачення наполягала на тому, щоб визнати чоловіка винним у скоєному та призначити покарання у вигляді штрафу.

Читати ще: На Волині судитимуть жінку, бо хотіла пронести в колонію наркотики

Адвокат своєю чергою просив суд суворо не карати підзахисного, адже останній щиро розкаявся та хоче стати на шлях виправлення.

У підсумку суддя виніс вирок – штраф у розмірі 34 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Говори Правду Показати IP 10 Червня 2024 23:40
People хаває? Скоро до "рабзії" докотимся з такими новинами. Хто не вірить - може на собі перевірити. Без хабарів і адвокатів - умовний термін це мінімум. Наша поліція нас береже: спочатку приймає, а потім стриже (хто знає може назвати цифри)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus