USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку базарники другий день поспіль перекривають дорогу

15 Травня 2020 10:04
Підприємці «Центрального ринку» Луцька уже другий день поспіль продовжують блокувати дорогу у місті, чим провокують значні затори.

Сьогодні, 15 травня, у Луцьку знову на пішохідному переході на вулиці Набережній базарники перекрили рух, пише Під прицілом.

Лучани та гості міста сьогодні знову були вимушені стояти у заторі через мітинг базарників. Рух вулицею паралізовано.

Нагадаємо, що вчора Кабмін прийняв рішення про дозвіл на роботу непродовольчих ринків. Проте дане рішення вступає у силу після офіційного оприлюднення на сайті та публікації його в урядовій газеті. Після чого буде скликана сесія Луцької міськради, де й розглянуть питання роботи ринків у нашому місті.

Варто врахувати, що у місті продовжують функціонувати фермерські ринки, де місцеві підприємці можуть реалізовувати свою продукцію на відміну від базарників, які лише перепродують раніше куплений товар.

Сьогодні знову тисячі волинян не змогли вчасно потрапити на роботу через перекриття дороги та імпровізований мітинг.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
лучани Показати IP 15 Травня 2020 10:15
Нехай водії звонять 102, хулігани блокують вулицю.
45454 Показати IP 15 Травня 2020 10:29
А ті водії, які там їдуть, неможуть вийти і надавати по шапці тим баригам?
Дістало... Показати IP 15 Травня 2020 10:48
Новини з Китаю - Економіка Китаю стала найбільшою в світі. Новини з США - компанія Ілона Маска запустила у космос 60 супутників. І, накінець, новини з Луцька - базарники вже пів-року лихоманять місто і не хочуть переїжати на ринок ДПЗ.
Лучанин Показати IP 15 Травня 2020 11:13
Задовбали! Хай йдуть до облдержадміністрації в‘їзд перекривають, бачу скоро той ринок лучани самі спалять
лучанка Показати IP 15 Травня 2020 11:27
Купка паск..д тероризують місто, а влада нічого не може вдіяти. Можливо, демократія то для адекватних людей, а іншим-гумовий кийок. Чому б не спробувати? Поставте регулювальника, який буде вручну керувати переходом і проїздом, і хай ходять там час хоч рік.Бажання пропаде відразу.
Обурена лучанка Показати IP 15 Травня 2020 11:28
У цьому місті є якась влада? Доки буде тривати це неподобство? Через жалюгідну жменьку нахаб-торгашів страждає ціле місто(((
Анонім до Обурена лучанка Показати IP 15 Травня 2020 11:48
Влади немає,є гопніки,які тобі платять за коментарі і крадуть землі,гроші.Влади немає!!!
Саша Показати IP 15 Травня 2020 11:51
Йдіть на ДПЗ і торгуйте!!!!
Степан Показати IP 15 Травня 2020 12:01
Скільки вже ця зграя буде тероризувати місто? Перенести так перенести, чому з ними граються?
Вася Показати IP 15 Травня 2020 12:15
Бля...ь какие вы все умные! Базар расположен на земле города тоесть пренадлежит нам а какойто наглый дядя решил хапнуть ее себе оставивши людей без рабочих мес -предложил переехать на частную територию где в любой момент могут разорвать договора и вообще останутся без нечего вот поэтому и требуют и отстаивают свои права.а мы все их призераем и тихо не навидим нас уже давно стравили лоб в лоб и ждут.
Псих до Вася Показати IP 15 Травня 2020 18:10
А магазини по вашому займаються чимось іншим?)
лучанин Показати IP 15 Травня 2020 14:07
Шановний во міського голови та начальник поліції до яких пір базарники тобто спекулянти будуть командувати парадом в місті . Якби вони продавали власну продукцію можна зрозуміти. а то тільки перепрдують
Лучанка до лучанин Показати IP 15 Травня 2020 19:15
Що означає "власну продукцію"? Ви хоча б віддалено розумієте, що таке технологія виробництва? Чи думаєте, що відкрити власне підприємство, по виготовленню будь чого це дрібниця? Чому ж ви самі не відкриваєте і не продаєте так званий ваш "ексклюзив", гарантую капіталовкладень мінімум, а віддача 1000000% (звичайно жарт). Не подобається товар з ринку, Вас ніхто не просить купувати, купуйте в брендових бутіках, тоді точно такої футболки як у Вас нівкого не буде. Будете виділятися). Просто обурюють вислови диванний експертів, які дають поради , типу як кому заробляти? Повірте, почати власний бізнес важко, особливо в умовах теперішньої конкуренції. І кожен виживає як може... Звичайно є речі які продають зі значною націнкою, проте завжди можна знайти дешевше. Просто потрібно вміти шукати. Знаю на власному досвіді. Купували чоловіку взуття в Кадарі , а згодом побачили це ж взуття в Естро, різниця полягала звичайно в ціні, яка була збільшена в 3 чи 4 рази та позначці Естро на устилці. І так, базарникі і всє діла. Проте, в брендовому бутіку, який на вашу думку продає "ексклюзив" було взуття з базару , та ще й з націнкою. Тому перед тим як робити такі гучні заяви, прогуляйтеся трішки магазинами, я певна ви здивуєтеся, тим що побачите)
лучанка до Лучанка Показати IP 15 Травня 2020 20:12
Так мова ж не про закриття ринків, як таких, і не про те, де купувати- в магазині чи на базарі.Мова йде про окремо взятий гадючник в центрі міста. Я впевнена, що якби провели велике опитування серед лучан про доцільність цього ганебного ринку біля замку, то більшість висловилась би проти. Непогано мати місце на базарі в центрі міста, ясна річ, тому і опираються базарники рогами і копитами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus