USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Луцьку Volkswagen на смерть збив велосипедиста: водія авто покарали умовно

8 Жовтня 2023 10:33
Луцький міськрайонний суд умовно покарав винуватця ДТП кількамісячної давності, в якій загинув велосипедист.

Як ідеться у вироку, дорожньо-транспортна пригода трапилася в післяобідню пору 28 липня. На нерегульованому перехресті водій Volkswagen Touran Павло Д. повертав ліворуч з другорядної дороги вулиці Селищної на вулицю Героїв УПА, не надавши переваги у русі велосипедисту, який рухався по головній.

На смузі руху велосипедиста керманич автомобіля допустив зіткнення з ним, в результаті чого водій двоколісного отримав травми несумісні з життям, зокрема відкриту черепно-мозкову травму.

Читати ще: У Ковелі пенсіонер на Honda збив велосипедиста та втік: його оштрафували на 3,4 тис. грн

Павло Д., який працює водієм, у суді підтвердив обставини вчинення ним смертельної ДТП. Чоловік розкаявся та зазначив, що неодноразово просив вибачення у дружини загиблого.

Потерпіла підтвердила слова Павла Д., попросивши суду не позбавляти його волі та не призначати додаткового покарання.

Представники Феміди дослухалися до потерпілої та реальне покарання на чотири роки для Павла Д. замінили на два роки та шість місяців умовного терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus