USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку Mercedes з п`яним водієм «влетів» на ринок

24 Грудня 2017 21:40
Водій Mercedes S500 сьогодні вдень, близько 13 години, на ринку на проспекті Відродження, на швидкості в’їхав у павільйон і зупинився. Mercedes, який залишив водій, евакуювали, інформує прес-служба патрульної поліції.

Але патрульній поліції про автопригоду стало відомо зовсім не від очевидців, які мали б відразу зателефонувати на 102. Транспортний засіб екіпаж виявив випадково приблизно через 2 години від моменту в’їзду на ринок.

Як розповіли свідки пригоди, легковик їхав з великою швидкістю, а водій, очевидно, не впорався з керуванням і буквально «влетів» на ринок. Троє чоловіків, у тому числі водій, мали ознаки алкогольного сп’яніння і самостійно виїхати не могли. Водій попросив перехожого виїхати з пастки, але той, від’їжджаючи назад, застряг.



Врешті, чоловіки покинули місце події, залишивши в салоні особисті речі.

На місці події інспектори встановили, що автомобіль суттєво заважає безпеці дорожнього руху, тож його евакуювали на штрафмайданчик.

«Оскільки транспортний засіб на іноземних номерах, то його власник, швидше за все, за кордоном, тож водій самостійно забрати автомобіль не зможе. Добре, що вихідний день, і ринок не працював, інакше могли б постраждати люди. Разом з тим, дивує безвідповідальність очевидців, які, побачивши таку автопригоду, навіть не повідомили про це поліцію», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Андрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
Віталій Показати IP 24 Грудня 2017 21:47
БЛЯхарі, що скажете? Вже на ринки п‘яними влітаєте!!! Вам вже потрібно права видавати на володіння літаками...
укроблях до Віталій Показати IP 24 Грудня 2017 22:55
укробляхи не пьють?
АС до Віталій Показати IP 25 Грудня 2017 01:32
Те що написали бла бла бла всі повірили понабудоували базарів там бруд болото інфекціі немає де припаркувати авто... от заіхали в них протест такий ніхто ж не постражлав
111 до Віталій Показати IP 25 Грудня 2017 08:30
Якщо ти в цьому випадку бачиш вину всіх людей хто їздить на єврономерах.. то ти цинічний дов***об
Джек-сон до 111 Показати IP 25 Грудня 2017 12:27
Євробляхер-це не лише іноземна реєстрація авто, це ще й спосіб мислення та поведінки водія. Він точно знав, що йому нічого не буде, адже покинуте авто формально не його, а за кермом його не затримали. Немає сенсу кидати авто на українській реєстрації, власника все одно знайдуть. Авто на іноземній реєстрації-спосіб уникнути покарання за скоєне. Так що, цинічний довбо#об в цій ситуації саме ти.
Українець Показати IP 24 Грудня 2017 21:51
Що тут скажеш, от вам і бляхи... П‘яний в хлам і роби що заманеться, машину кинув і не при справах!!! Ляпота!
укроблях до Українець Показати IP 24 Грудня 2017 22:57
укробляхи не пьють? не пойман не вор. презумція невиновності. більше радує на підставі чого у авто відкриті двері на фото?
Анонім до укроблях Показати IP 25 Грудня 2017 09:16
Анонімний ідіоте, різниця в тому що на "укробляхах" винуватця можна знайти і притягнути до відповідальності. Що можна зробити з власником євробляхи за бугром, адже ідіот за кермом їздить за його дорученням? Дивує "відмазка": "Нема де ставити".... Коли цей "розумник" жениться, то з жінкою до сусіда йде, бо "немає де лягти"? Випихають лайби на газони і тротуари, що очевидно під гуртожитками на Молоді 8 і 10, 51. Як можна назвати особу, що не спромоглася на житло і стоянку зате купила "круте" коритоподібна на євробляхах? (адже штраф за парковку на газонах і тротуарах ніхто не відмінив, так і є 750Гр. Де і чим займаються муніципали? Платна стоянка там поруч!)
укроблях до Анонім Показати IP 25 Грудня 2017 09:49
Зайчику, давай без образ похліварим? Те що не можуть найти винуваться не вина людей а законів які дебіли приймають.
Анонім до укроблях Показати IP 25 Грудня 2017 15:38
Чи не таке немічне їх обрало "вадінтур" щоб "пижити по-новому" на євробляхах? Чи не Свинарчук з ПОПою лобійували Закон про "захист вітчизняного виробника Бігдан", та збільшення акцизів на таможні? Обрав смердячій "щікалад", то жери повною ложкою. Ходячі шлунки думати не вміють.
сергій Показати IP 24 Грудня 2017 21:52
бляхи співпадіння?не думаю)))
сергій Показати IP 24 Грудня 2017 21:56
замахали
ну і Показати IP 24 Грудня 2017 23:10
Так влетів же п"яний водій, а не авто, до чого тут бляхи. Якщо мозгів нема, то неважливо які бляхи. Люди, ви вже дурієте з тими блахами-небляхами.
Андрій Показати IP 24 Грудня 2017 23:13
Тут, в принципі, нічого дивного немає. Більшість цих авто (наголошую - не всі, а більшість), саме тому і були куплені бо можна їздити (порушуючи правила) та для скоєння різного роду злочинів і залишаючись при цьому, безнаказаними. Якщо щось - ключі викинув і забрався геть... Шукайте власника десь у Литві, Польщі чи Білорусії. І не треба розповідати про дешеві авто для бідних та нещасних українців. Мерседес S-класу, явно не надто дешеве авто як по ціні так і в утриманні. Навіть, якщо він на "Pl" чи "Lt" - реєстрації. Бідні та нещасні українці їздять на тих авто, які сімейний бюджет здатний потягнути. А це все "понтовозки" зі шмаркачами за кермом...
Житель міста до Андрій Показати IP 26 Грудня 2017 23:05
Дуже правильно!Я вже їздити боюся,бо бляхарі роблять такі маневри,що аж страшно!
сергій Показати IP 25 Грудня 2017 07:36
пляхарі мінусують люто (((
Ссд Показати IP 25 Грудня 2017 08:28
Шо ви як бики мислите!я можу купити машину i на укрономерах непереоформляючи i вчинити злочин.злочини треба попереджувати!!!вам не бачити европи а тiльки свиням хвости крутити нацiя полiшукiв зависних!!!!
valik Показати IP 25 Грудня 2017 08:52
а ці понтовозки як пише вище Андрій для шмаркачів покупляли батькі недоумки...все життя в Італії роблять мін*ти італійцям аби синуля пантанув перед хлопаками в дворі...самі винні що виховали такіх дітей!!!!
Андрій до ну і Показати IP 25 Грудня 2017 09:09
...Якщо мозгів нема, то неважливо які бляхи. Люди, ви вже дурієте з тими блахами-небляхами... Все правильно. Просто переважна більшість власників "блях" якраз ні мізків, ні грошей на утримання тих авто і не мають. Тому і літають, як не "вгашені" в "хлам" то "обдовбані" до безтями. Або і одне і інше та ще й на літній гумі зимою. Бо свідомо знають, що до відповідальності їх не притягнути..Саме тому це людей і дратує. А штраф або ремонт після ДТП може бути еквівалентним або і дорожчим самого авто...Тому, в більшості випадків, з місця і втікають.
Ссд до Андрій до ну і Показати IP 25 Грудня 2017 11:06
Полiшуки мiняйте ментальнiсть! автомобiль не розкiш а засiб пересування.а шо до техстану то бiльшiсть автомобiлiв з европи проходили техогляд а вашi зламки украiнськi небачили його вже 8 рокiв.не бутьте рабами порохоботiв.
Блуд до Ссд Показати IP 25 Грудня 2017 13:39
Ти просто дебіл
Життя Показати IP 25 Грудня 2017 10:39
Шо якщо в італії то одразу мі....ти роблять ви народ зовсім дурні там люди зранку до пізньої ночі за пристарілими з шизою горщики прибирають щоб в нашій довбаній Україні дитині було що їсти і що вдягти в школу а в тих що понтуються батьки непогані гроші відмазують але невсім так везе бути сином бізнеисмена є ще сину селі який з весни до зими обробляє землю гробляче здоровя а потім приїде бидло бізнесмен і зкупить морку по 1.5 за кг ч 2 за 1кг картоплі а потім в 3 рази чи ще більше продасть в донецьку чи дніпрі а те село від сезона до сезона виживає і розтягає ті гроші щоб хватило вони точно про бляхи недумають
Анонім Показати IP 25 Грудня 2017 11:01
Тому що якби були нормальні номери, а не бляхи, то знайшли б дибіла і сказали б що він дибіл і в суд, а так шукай вітра в полі. Короче бляхи з..бали, і дибіли на бляхах тоже
Марина до Анонім Показати IP 25 Грудня 2017 19:26
Ви хоч розумієте, що по області стаються десятки ДТП щодня, більшість на укрномерах, але потрібно закинути подібну новину з єврономерами, щоб накрутити рейтинг, тому що ,як писав тут один чоловік,у нашого полішука ДТП з єврономерами викликають більший резонанс ніж ДТП на укрномерах зі смертельними наслідками. Це правда, це просто жах.
Мандарина до Марина Показати IP 25 Грудня 2017 23:43
Ви хоч на вулицю виходите?
Марина до Мандарина Показати IP 27 Грудня 2017 09:20
Розчарую Вас, але вихожу на вулицю. Але частіше їду на кермом. Голова не болить, місячні регулярно. Ще будуть питання ?)
Тоха Показати IP 25 Грудня 2017 11:53
Задовбала всрана влада що не може цих дебілів приборкати. Достатньо декілька таких випадків щоб заборонити ті бляхи і край. А інтерпол хай би знайшов власника і вкатив би по повній обом спритникам!
Ю.С. Показати IP 25 Грудня 2017 13:33
От, писаки на укрономерах ! Звісно, випадок не має виправдання, але що ж Ви не були такі активні під новинами, де було смертельне ДТП , коли водій збив трьох дітей на грузовику та втік, чи тоді, коли у Харкові було массове вбивство на зупинці на люксових машинах ?!! Але ж ні, у нас все гуд, от тільки бляхи - головне зло. Яке невігластво!
Блуд до Ю.С. Показати IP 25 Грудня 2017 13:50
Згадав всі резонансні дтп на укр номерах за рік, чи шось упустив? Давай пограємо в гру, ти згадуєш всі дтп по Україні на укрномерах, а я тобі назву вдвічі більше дтп по Волині на бляхах за останній місяць.. От і задумайся, БляХєр
Ю.С. до Блуд Показати IP 25 Грудня 2017 18:07
Ти х@рами не розкидайся. У мене ВК 3725 ВТ, перевіряй. Боюсь програти, бо компроматів на людей не збираю, нема часу на х@рню, та й в подібних сайтах не часто сиджу. Зайшов глянути новини рідного краю, але бачу що ніяка новина не викликає стільки емоцій як єврономера. Просто на відміну від деяких тут писак я не хохол, а українець, який обїздив всю Україну і не тільки. Бачу аварії на день по пять штук. Всі аварії із смертельними наслідками на укрномерах, всі резонансні ДТП на укрномерах. Знайомих у мене багато що пересіли на єврономера. Сердяться на "бляхи", але ніхто і словом не обмовиться про систему, яка допустила прогалину в законі. Як би всі були такі борці проти корупції як проти "блях", ціни б Вам не було, земляки.
Марина до Блуд Показати IP 25 Грудня 2017 19:18
Кину Вам парочку, як водії на укрбляхах кидають аналогічно авто а гугліть самі. У Києві тойота спричинила ДТП , жінку вирізали з машини, а водій утік. Як у Ківерцях водій протаранив паркан міськради та втік. Як у столиці БМВ спричинила смертельну ДТП та втік водій. Як на Волині водій грузовика збив насмерть дві дівчини та втік . Ви або сліпі та глухі або такими прикидаєтеся. Чому Ви, і Вам подібні, проти власників авто на єврономерах, які виступають за дешеве розмитнення ? Боїтеся що у нас після зняття акцизів та поборів зроблять великі штрафи та примусовий техогляд як у Європі ? Я за європейські ціни на авто і за європейські штрафи, тому що горілки не п'ю, правил не порушую, машина справна. А нагліших водіїв, як на укрномерах, годі й шукати ! Знають, що завжди зійде з рук. Сусід мій, задріпаний знавець вітчизняного автопрому, дуже здивувався, коли я купила нову зимову гуму. В його понятті було б краще б/у взяти. А ще він був вражений, коли я сівши за кермо, пристібнулась, сказав що він не памятає коли останній раз їздив з ременем. Ось такі справи, малята. Тому не судіть про куховарку по каструлях. А людей по номерах.
Ю.С. до Марина Показати IP 27 Грудня 2017 10:03
Ті, хто мінусують Ваш пост, навіть полінувались погуглити. Їм не байдуже, просто очі не бачать, серце не болить )) Тим більше, вони не будуть читати законопроекти, які підтримує спілка автоєвросила . Я служив ще в часи союзу в армії. Різні національності були. Та наші українці були найогидніші, гірші за росіян (так мені на той час здавалось). І мабуть, нічого не помінялось з того часу.Недаремно нас не поважають ні поляки, ні угорці, ні молдавани, ніхто!
Блуд Показати IP 25 Грудня 2017 20:07
Буду знати шо БляХєрів ще й укрномери захищають. Всі смертельні аварії на укрномерах?? Шо реально? Ну ок, буду знати))) Видно ти багато по регіонах їздиш, і не бачиш шо на волині відбувається. А ми хохли тут живем
Ю.С. до Блуд Показати IP 25 Грудня 2017 20:32
Можу стверджувати що Волиняни найкращі ! Хохол це не як національність, а як різновид ментальності , і не в кращому вигляді, хохол це як відлуння совдепії з доносами на сусіда. Українець мислить інакше,а саме, якщо я купив авто втридорога, хай мій син чи небагатий сусід купить таку ж чи кращу за меншу ціну. І не кажіть що це не можливо, можна все узаконити, знявши обмеження євро-5, побачите, всі єврономера поїдуть розтаможуватись.
Блуд до Ю.С. Показати IP 25 Грудня 2017 23:41
Думаю ви передивились Слугу Народу (визначення хохла) Думаєте зняти євро 5 - це зніме питання таких водіїв як ОЦЕ? Якби він хотів купити нормальне європейське авто, купив би фабію по євро 5, з розмитненням вийшла б не дорожче цього мерса. Проблема бляхєрів в тому, шо вони просто не хочуть платити НІЧОГО (навіть в розумних межах). Вони хочуть понти колотити. І євро 3 введіть - вони будуть казати шо розтаможка дорога, бо вже привикли їздити забезплатно, паралельно скаржачись шо дороги не чищені і ями по коліно (а за які шиши ці дороги робити якшо ти хітрожопе не платиш податки???????). Їздять на мітинги відстоюючи право їздити на недорогому європейському авто, а самі привозять Х5, таурегі і ЕСкі. Досвід Молдови (у них була аналогічна проблема з бляхами) каже що коли дозволять розмитнити ці машини, то розмитнити захочуть лише 30% бляхєрів, інші здадуть на шрот. Тому перш ніж писати про те шо ВСІ розмитняться - згадайте своїх любімих хохлів
Ю.С. до Блуд Показати IP 28 Грудня 2017 09:59
Мені за роботою нема коли дивитись подібну х""ню, крім новин більш ні на що часу не вистачає.Це тільки пенси та легуни мають на це час. Скільки у нас Х5 чи подібного класу машин на єврономерах? 3-5 шт. Тому не судіть узагальнено. Та й приклад з вартісттю не дуже вдалий. Шкода, що Ви не бачите ніяких компромісів з єврономерами. Такі як Ви підбурюють народ для подальшого протистояння. Чи це ваша робота ?)
Тьотка Показати IP 25 Грудня 2017 20:16
Бабка бабці сказала. Не факт що були п'яні, доказів нема. Може хлопці привезли товар і застрягли, ніхто не постраждав, матеріальних збитків не завдано. Просто комусь хочеться підлити масла у вогонь щоб підняти хвилю негативу проти єврономерів і накалити відносини у суспільстві.
Да Показати IP 25 Грудня 2017 23:51
Да, цього всього не було. Це путін перетащив того мерса в саму середину пішохідного базару і пофоткав! А хлопці тачку не кинули, просто побігли помогти бабушці дорогу перейти! Якраз тонну товару розвезли по контейнерах (судячи з фото заднього сидіння вони коньяк розвозять, вроді Шабо) і пішли бабусі помогти. Так все й було, сам бачив!
Ірина до Марина Показати IP 26 Грудня 2017 19:11
Різниця в тому,що в Харкові іде суд,убл*док,який збив дівчат,вже сидить,а те чмо десь добухує,а його зовсім навіть за кордоном не дешевий мерс возять евакуатором,і ніхто його навіть шукати не буде,а все затихне- поїде на штрафмайданчик,і забере за пару рублів. І буде далі їздити бідака на с-класі і в дупі всіх буде мати. Був би старий дядько Кучма-була б команда-ніякий хитродупий з двору б не виїхав. А понабирали немічних... Хотіли забрати авто,приіхало 40 машин,і не дали... Колишні б забрали і ті 40,в наступний раз ніхто б не приїхав. Цирк...
Марина до Ірина до Марина Показати IP 27 Грудня 2017 09:25
Те, що не можуть знайти це брєд. Просто це займає більше часу, але максимум 2 дні. Це не догадки, це розказував практик, який є моїм близьким родичем. А Ви і далі вірте у казки .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus