USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку 50 дітей із родин учасників АТО отримали подарунки

28 Грудня 2018 18:48
Благодійний захід для дітей із сімей учасників АТО та ООС, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій, відбувся у Луцьку, інформує відділ інформаційної політики Луцької міської ради.

Привітати діток із прийдешніми святами прийшли заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор Волинського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Василь Панчук, керівник Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк.

Як зазначила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, у період новорічно-різдвяних свят відбувається чимало різноманітних святкових заходів, під час яких діти та їхні батьки отримують частинку добра та приємні сюрпризи.

Юні актори Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» підготували для учасників зустрічі цікаве театралізоване дійство із янголами, чортиками, які хотіли зашкодити святу, позбавити дітей гостинців. Найочікуванішим гостем дійства був Святий Миколай, який закликав діток бути слухняними та щодня робити добрі вчинки, аби кожного року отримувати гарні подарунки.

Потому з вітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Костянтин Петрочук: "Міська рада спільно з іншими організаціями приділяє чимало уваги, аби організувати дітям різних соціальних категорій цікаве святкове дозвілля, аби усі вони отримали гарні подарунки. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, гарного настрою у Новому 2019-му році», - сказав він.



А на завершення діти та їх батьки отримали подарунки- рюкзаки із логотипом «Луцьк-приємне відкриття», солодощі від Волинського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та продуктові набори від ВОБФ «Дитяча місія. Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus