USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.58

У Луцьку 27 тисяч переселенців отримали допомогу в центрі взаємопідтримки

20 Травня 2023 22:15
З початку повномасштабної війни центр взаємопідтримки для внутрішньо переміщених людей, що розміщується у Луцькому РАЦСі, надав допомогу понад 27-ми тисячам переселенців.

Про це Суспільному розповіла Ліна Галан, начальниця міського управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. З її слів, переважно переселенцям допомагають продуктами, одягом та взуттям.

26-тирічна Тетяна – з міста Сватове Луганської області. З донькою до Луцька приїхала торік у липні. Каже: центр взаємопідтримки для внутрішньо переміщених осіб відвідує за потреби.

«Звертаємося раз в місяць. По сезону приходимо за одягом дитячим», – каже жінка.
«Щодня центр взаємодопомоги у Луцькому РАЦСі відвідує 40-50 переселенців», – каже Ліна Галан. За її словами, торік у ці дні тут обслуговували до тисячі внутрішньо переміщених осіб. Разом зі зменшенням кількості відвідувачів цього року поменшало в рази й гуманітарної допомоги, додає Ліна Галан.

Через це у травні внесли зміни у надання допомоги переселенцям. Відтепер, зі слів Галан, її будуть отримувати лише сім’ї переселенців з дітьми впродовж трьох місяців після приїзду до Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 20 Травня 2023 22:27
пора вже собі роботу знайти..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus