USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

У Луцьку 21-річний водій BMW у нетверезому стані скоїв ДТП

15 Лютого 2021 15:41
Близько 4-ї години ночі патрульні отримали повідомлення про ДТП в Луцьку на вулиці Домни Гордіюк. На думку заявника один із учасників пригоди знаходиться в стані сп’яніння та має намір залишити місце пригоди.

Патрульні оперативно прибули на місце події та встановили, що 21-річний водій, керуючи транспортним засобом BMW X1, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечного інтервалу в результаті чого зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf, під керуванням 33-річної водійки.

Також у водія BMW поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на стан сп’яніння в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, результат — 1.92 ‰.

Чоловіка відсторонили від керування, поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Рішення у цій справі, щодо притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування, прийматиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Лютого 2021 17:39
О! Знову п'яндилига на бєемвє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus