USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцькому зоопарку прихистили голубів із Бахмута

7 Серпня 2023 18:26
У Луцькому зоопарку з’явились нові мешканці – голуби, яких вдалось врятувати із місця, де тривали найзапекліші бої за нашу незалежність. Вони мешкали під Бахмутом.

Про це повідомили на сторінці зоопарку.

«Одомашнених декоративних птахів тримали вдома у вольєрах. Після початку активних бойових дій, їх залишили у покинутій відкритій голубівні. Але тварини вже не могли самостійно виживати у природі самостійно», – розповіла у коментарі Суспільному Волині керівниця зоопарку Людмила Денисенко.

Один із бійців 100-ої волинської бригади територіальної оборони розповів, що військові підгодовують голубів, але їх потрібно евакуювати, бо птахи так не виживуть, а в бійців не завжди є можливість навідуватись до птахів.
Відтоді, – каже Людмила Денисенко, – почали шукати волонтерів, які їздять на Бахмутський напрямок, щоб вони погодились перевезти птахів. Знайшли клітки і спільними зусиллями голуби дісталися до Луцького зоопарку.

Зараз птахи мають просторі вольєри, харч та догляд, про них турбуються. Голуби вже звикли до нового місця, а побачити їх можна поблизу кліток з лемурами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus