USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.58

У луцькому училищі відкрили фотостенд пам’яті загиблих військових

6 Червня 2024 22:14
6 червня біля будівлі Луцького вищого професійного училища відкрили пам’ятний фотостенд із зображеннями випускників закладу. Усього – 27 фотографій захисників, які віддали своє життя, захищаючи країну за час російсько-української війни.

Про це Суспільному розповів директор училища Володимир Романюк.

Меморіальний фотостенд освятили священники, на його відкриття запросили рідних та близьких загиблих у боях за Україну випускників. Батько загиблого військовослужбовця Василя Куприянчика Юрій подякував присутнім, які вшанували його сина.
Читати ще: У волинському селі перейменували вулицю на честь загиблого на Харківщині військовослужбовця

«Мій син, який навчався тут і закінчив ВПУ № 9, є Героєм, він загинув при виконанні бойових завдань України», – сказав Юрій Купріянчик. Він додав, що зареєструють петицію, щоб сина визнали Героєм.
Матір загиблого Олександра Бортніка Світлана прийшла на відкриття пам’ятного фотостенду разом з його меншими сестрою та братом.

Читати ще: У Вишнівській громаді відкрили меморіальну дошку 23-річному Герою Володимиру Жолондієвському

Лучанка розповіла, що її син півтора року виконував бойові завдання, зокрема знищував російські дрони.
«Він воював, казав, що це праця, і казав, що його спасло те, чого він навчився в цьому училищі. Потім перевели на іншу спеціальність і він загинув. Ми маємо пам’ятати їх завжди, тому що це життя молодих хлопців. Треба, щоб пам’ятали всі нащадки про те, якою ціною нам дається наше майбутнє і сьогоднішнє життя», – додала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus