USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.60 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Луцькому ЦНАПі відкрили нову залу очікування

19 Грудня 2017 13:01
Луцький ЦНАП розпочав свою роботу 2 липня 2013 року. За цей час він став одним із кращих в Україні. Нині тут надається 334 адміністративні послуги. Щодня за різними послугами до установи звертається більше тисячі осіб. У зв'язку з цим постала необхідність розширення приміщення, щоб створити комфортніші умови перебування відвідувачів.

Завдяки реалізації проекту «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади» вдалося добудувати залу очікування та архівне приміщення, придбано допрограмування системи електронного документообігу. Фінансову підтримку на його втілення надало Представництво ЄС в Україні. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Сьогодні ж, у День Святого Миколая, священослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору освятили новозбудоване приміщення та разом з працівниками ЦНАПу помолилися, аби їм тут гарно працювалося, а відвідувачі завжди були задоволені якістю послуг.

Участь у заході взяв радник міського голови Ігор Поліщук. Він привітав працівників установи з цією подією та сьогоднішнім святом. Побажав, аби Святий Миколай кожного не оминув своєю увагою, а відвідувачі завжди були усміхненими та дякували за роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олег Показати IP 19 Грудня 2017 14:04
А коли громадську вбиральню в центрі міста будуть відкривати то бізнесмени з собора теж прийдуть її освячувати?
ВО лічильника речниц Показати IP 19 Грудня 2017 14:14
Занявши чергу витам можете переночувати, а безхатченки можуть жити цілу зиму.
987 Показати IP 19 Грудня 2017 14:18
Ну як же без окроплення священником, з приводу і без. Всьо, покропили - тепер там ні корупції, ні зловживань точно не буде, і черги менші разів в 10 будуть. Пи.Си. Якщо серйозно, то саме існування ЦНАПів - це дійсно крок вперед порівняно з тим як було раніше, і похвально що розвиваються і про зручність відвідувачів думають. Але на такі показушні цирки мені особисто дивитись смішно. В нас релігія по закону відділена від держави, єслі шо.
Лучанин Показати IP 19 Грудня 2017 15:05
Те що відкрили залу для очікування це чудово, але краще б подбали про оптимізацію черг щоб людина могла прийти на зазначений час і за лічені хвилини вирішити всі питання, а в залі очікування не ночувати, а просто дочекатися свого часу - хвилин 5-10, бо прийшла трішки раніше.
100% до Лучанин Показати IP 19 Грудня 2017 17:10
підтримую. краще спеціалістів би добавили, а не лавок по ...надцять тисяч. А чому на другому поверсі не показали, як люди сидять в коридорі, в якому двоє людей не можуть розминутись? Зате освятили...
Волинянин Показати IP 19 Грудня 2017 15:09
А де католицькі священники, пртестантські пресвітери, раввини, мулли, крішнаїти і ще хтось. У нас десь записано перевагу якоїсь одної релігії?
Іван Показати IP 19 Грудня 2017 18:03
Коли бордель не дає прибутку, то треба не ліжка пересувати, а ..... міняти !
Анастасія Показати IP 19 Грудня 2017 22:07
Люди, чому ви такі злі і не добрі?????? Сьогодні таке світле і гарне свято!!!! Краще б пропозиції щодо поліпшення роботи ЦНАПУ надали???? Але найлегше за закритим ім"ям гадити совїми коментами!!! Почніть з себе творити добро і побачете скільки позитиву є навколо вас))))) А ваша злість вам і обернеться, на жаль....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus