USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Луцькому районі з молотка продають ветеринарну лікарню

18 Грудня 2022 18:25
Будинок ветеринарної лікарні продають у селі Мирків Луцького району. За продаж споруди та хліва, розташованого поруч, планують виручити понад 30 тисяч гривень.

Торги тривають на сайті prozorro.sale. Їх оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Пропозиції від учасників прийматимуть до 22 грудня.

Це голландський аукціон, який відбувається з покроковим зниженням стартової ціни.

Початкова ціна продажу лоту – 32 494 гривні.

Із молотка продають групу інвентарних об’єктів: будинок ветлікарні загальною площею 109,8 квадратного метра і цегляний хлів площею 53,7 квадрата. Об’єкти розташовано на вулиці Хорольського, 40 у селі Мирків.
Споруди зведено у 1980 році. Одноповерхова будівля ветеринарної лікарні забезпечена енергопостачанням і пічним опаленням. Фундамент виконано з бутового каменю, стіни, перегородки – з цегли, перекриття, вікна та двері – з дерева, покрівлю – з шиферу.

Площа земельної ділянки, на якій зведено споруди, становить 0,25 гектара.

Нагадаємо, в селі Дерно Луцького району виставили на продаж приміщення дільничної лікарні ветеринарної медицини загальною площею 63,7 квадратних метри. Будинок зведено в 1964 році. Він перебуває в аварійному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus