USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Луцькому районі учора гасили три пожежі сухої рослинності

Сьогодні 14:09
Вчора на території Луцького району виникло три пожежі сухої рослинності.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

О 14:15 до служби порятунку надійшло повідомлення про загорання чагарників у с. Березолуки Колківської громади. На місці події працювала 3 державна пожежно-рятувальна частина міста Рожище та місцева пожежна охорона села Доросині. Пожежу ліквідовано о 16:51.

Читати ще: У Луцькому районі горів ліс

У селі Княгининок о 18:47 рятувальники 2 ДПРЧ ліквідували загорання сухої рослинності на площі 1 га. Під час з’ясування обставин виникнення пожежі виявлено громадянку Харчук М., яка причетна до виникнення займання.

На дану особу складено адміністративний протокол за статтею 175 КУпАП, що передбачає стягнення від 1700 до 3400 гривень.

Читати ще: Пошкоджено сім гаражів: деталі пожежі у Луцьку на Дубнівській

Ще близько опівночі за межами населеного пункту Підгайці рятувальники 2 та 1 ДПРЧ міста Луцьк ліквідували загорання сухої рослинності на площі 2,5 га.

О 00:32 за допомогою підручних засобів пожежу успішно ліквідовано.

Нагадаємо, у Луцьку вночі горіли декілька гаражів на Дубнівській та виробничий цех підприємства на вулиці Ранковій (район цукрового заводу).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus