USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

ДТП у Луцькому районі: один із постраждалих помер у лікарні

Сьогодні 09:46
У селищі Рокині Луцького району 15 вересня близько 23:15 трапилася аварія з постраждалими. 23-річний лучанин, керуючи автомобілем Opel Insignia в напрямку м. Луцька, допустив зіткнення з попутнім транспортним засобом Mazda під керуванням 29-річної лучанки.

Як розповів Волинським Новинам завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медики надавали допомогу трьом постраждалим.

Читати ще: Авто в'їхало у припарковану вантажівку: на Волині – смертельна ДТП

За інформацією Головного управління ДСНС області, на місце події прибули рятувальники 2 ДПРЧ м. Луцьк та аварійно-рятувальний загін спеціального призначення.

Внаслідок ДТП в одному з автомобілів водій отримав тілесні ушкодження та був звільнений очевидцями. Пасажира заблокованого у салоні деблокували рятувальниками за допомогою гідравлічного інструменту та передали працівникам медичної служби.
Один травмований у важкому стані був госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню. Ще двоє травмованих госпіталізовані у стані середньої важкості.

34-річний пасажир автомобіля Mazda від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.

Слідчі затримали 23-річного водія у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Триває слідство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus