USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.50 10.65

У Луцькому районі попрощалися із Героєм Гайком Хачатряном

29 Квітня 2023 20:14
У селі Миркові Луцького району провели в останню путь загиблого Героя Гайка Хачатряна.

Про це повідомили у Горохівській міській раді.

«Горохівська громада вклонилася у пошані перед відданістю вірного захисника свободи та незалежності, Героя України Гайка Хачатряна, 1981 р.н., жителя села Мирків. В останню земну дорогу воїна – гранатометника ІІ гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 100 окремої бригади тероборони провела багатолюдна процесія.

На долю батьків Гайка – Левіка й Софії Хачатрян випало дві війни – в Карабасі й Україні. Їхній син віддав своє життя за Україну. Рідний брат загиблого Варден теж боронить нашу державу від російських окупантів.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника. Нехай пам’ять про нього назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав та любив», – йдеться у дописі.

Як ми писали, захисник загинув поблизу населеного пункту Ямпіль Донецької області внаслідок прямого попадання міни в окоп.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus