USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцькому районі попрощались з воїном Дмитром Мозговенком

18 Жовтня 2023 13:54
У Луцькому районі в селі Раймісто 17 жовтня провели до місця останнього спочинку молодшого сержанта Дмитра Мозговенка 1992 року народження. Загиблий Герой народився в Херсоні.

Про це повідомляє газета «Наш Край».

Життя Дмитра обірвав авіаудар ворога по українських позиціях 14 жовтня 2023 року.

«Не реалізовано стільки планів молодої талановитої людини... Не виданою лишилась друга книга молодого автора...» – йдеться у повідомленні.

Церемонія прощання з Дмитром розпочалась біля домівки бабусі й дідуся, де зараз живе мама Героя. Сюди повернувся він з заробітків за кордоном, коли дізнався, що йому приносили повістку. Звідси, попрощавшись з мамою Валентиною, пішов захищати рідний край.

Опісля чин поховання було продовжено у місцевому храмі. Під скорботну мелодію духового оркестру та із усіма військовими почестями, поховали воїна на місцевому кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus