USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Луцькому районі п’яний водій в’їхав у паркан кладовища і втік: як покарали

Сьогодні 16:52
Судили водія, який п’яним в’їхав у паркан кладовища та втік із місця ДТП. Тепер він на рік залишиться без прав та сплатить 17 тисяч.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався 22 липня в селі Радомишль Луцького району. Денис Л. керував автомобілем ВАЗ із ознаками алкогольного сп'яніння. Здаючи назад та не пересвідчившись у безпечності маневру, водій в'їхав у металевий паркан кладовища.

Внаслідок ДТП транспортний засіб та огорожа зазнали пошкоджень. Після цього керманич покинув місце події. Також вказано, що він категорично відмовився від огляду на стан сп’яніння.

Читати ще: Їздила п’яною та без прав: судили волинянку, яка скоїла ДТП, втекла і давала гроші поліцейським

У судовому засіданні винуватець заперечив обставини, викладені в протоколах. Він визнав факт наїзду на металевий паркан, однак, як пояснив, не помітив цього, бо не відчув удар автомобіля. Уже після інциденту, зі слів водія, він поїхав додому, де вживав алкоголь. Також згодом він відремонтував пошкоджену огорожу цвинтаря.

Незважаючи на невизнання, вина водія підтверджується протоколом, актом огляду на стан алкогольного сп’яніння, схемою місця ДТП, фото з місця події, рапортами поліцейських, відеозаписом.

Читати ще: У Луцьку на Карпенка-Карого зловили водія під наркотиками і без прав: як його покарали

У підсумку суд визнав Дениса Л. винним за трьома статтями КУпАП. Остаточне покарання для порушника – штраф 17 тисяч гривень з позбавленням водійського посвідчення на один рік.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus