USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Луцькому районі горів житловий будинок: виявили тіло чоловіка

24 Грудня 2022 11:27
За минулу добу на Волині ліквідували 4 пожежі. В одній з них загинула людина.



Про це повідомляє ГУДСНС у Волинській області.

23 грудня вночі трапилась пожежа в деревяному житловому будинку в с. Баїв Луцького району – для її ліквідації прибули рятувальники 1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин м. Луцька, подали на гасіння 2 водяних стволи. Вогнем знищено 90 метрів квадратних покрівлі, частково перекриття та стіни, речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено тіло господаря будинку, пенсіонера 1959 р.н. Ймовірна причина: необережне поводження з вогнем загиблого.

Ввечері того ж дня виникла пожежа в цегляному житловому будинку в м. Рожище. Рятувальники міської 3-ї ДПРЧ ліквідували пожежу за допомогою водяного пожежного ствола та врятували будинок від знищення. Ймовірна причина: порушення правил влаштування газових приладів.

24 грудня виникла пожежа в цегляному житловому будинку в с. Липини Луцького району. Рятувальники чергової варти 1-ї ДПРЧ м. Луцька оперативно ліквідували пожежу, вогнем пошкоджено покрівлю, речі домашнього вжитку, меблі, частково стіни. Ймовірна причина: коротке замикання електромережі.

О 3:54 в смт Любешів Камінь-Каширського району виникла пожежа в гаражі у приватному господарстві. Вогонь ліквідували бійці 12-ї ДПРЧ смт Любешів, команди місцевої пожежної охорони сіл Судче, Залізниця та Седлище. Ймовірна причина: несправність електричної системи автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus