USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцькому районі діти каталися на мопеді, на батька склали протокол

7 Листопада 2023 14:24
Днями патрульні поверталися у Луцьк зі службового завдання. У селі Великий Омеляник вони помітили скутер марки Yamaha, керманичем якого була дитина, а поруч сидів ще один маленький пасажир. Обидва хлопчики не мали шоломів.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Як з’ясувалося, громадяни й справді були неповнолітніми: водій – 2010-го року народження, а його менший брат – 2013-го. Оскільки в такому віці діти не можуть нести адмінвідповідальності, на місце події патрульні викликали їхнього батька.

Читати ще: У Луцькому районі зловили нетверезого 19-річного водія скутера

На чоловіка склали протокол за ч. 3 ст. 184 КУпАП – вчинення неповнолітніми віком від чотирнадцяти до шістнадцяти років правопорушення, відповідальність за яке передбачено Кодексом України про адміністративні правопорушення. Штраф за це правопорушення становить від 850 до 1700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентина Показати IP 7 Листопада 2023 22:31
Шановні патрульні! Ви ще в Рованці заїдьте та подивіться, якого віку на електросамокатах, скутерах та квадроциклах катаються діти віком до 14 років. Причому, у жодному випадку немає шоломів на голові. Виконаєте план по штрафах на рік наперед.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus