USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.30 10.55

У Луцькому районі дерево впало на автівку, а в Берестечку – перегородило дорогу швидкій

22 Червня 2024 21:46
У Луцькому районі поблизу села Звірів на автомобіль, який рухався дорогою, впало дерево.

Як розповіли свідки події, транспортний засіб отримав механічні пошкодження. Також постраждала жінка, яка перебувала в авто, проте медичної допомоги вона не потребувала.

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що медики на місце події не виїжджали.

Читати ще: На Волині через сильний вітер знеструмлено 41 село

Також через негоду впало дерево у Берестечку Луцького району та перегородило дорогу швидкій, яка везла пацієнта у медичний заклад. На місце події викликали працівників ДСНС, які звільнили проїзд для автомобіля.

Як розповіли у пресслужбі ДСНС, у другій половині дня сильний вітер повалив дерева на проїжджі частини автодоріг на вулиці Ковельській у Володимирі, поблизу села Волошки на Ковельщині та біля села Борочиче Луцького району. Рятувальники розкряжували їх та усунули на узбіччя, щоб відновити рух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus