USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Луцькому районі Mercedes Benz збив на смерть 58-річного велосипедиста

Сьогодні 10:25
Вчора, 5 вересня, близько 23:00 на автодорозі сполученням Луцьк-Маневичі в селі Озеро 40-річний водій Mercedes Benz допустив наїзд на велосипедиста, який перебував на проїзній частині. 58-річний житель Луцького району від отриманих травм помер на місці події.

Про це інформує поліція Волині.

Встановлено, що водій був тверезий. Транспортний засіб вилучили.

Як розповів Волинським Новинам завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медики по приїзду зафіксували біологічну смерть постраждалого.

Читати ще: ДТП біля Луцька: одне авто перекинулось, в іншому затисло водія

Загиблому було близько 60 років.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жилет Показати IP Сьогодні 11:13
Собак, що вигулюють ввечері в ЄС, одягають в світловидбивні жилети. Чому ми, українці, гинемо сотнями на дорогах через недоотримання елементарних правил, що рятують життя ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus